ΚΟΣΜΟΣ

Παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να… θηλάζει τον 36χρονο φίλο της!

Τα πυρά των χρηστών του Διαδικτύου δέχεται τις τελευταίες ώρες μια γυναίκα από την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία αποφάσισε να αποκαλύψει δημοσίως ότι παραιτήθηκε από την δουλειά της για να… θηλάσει τον 36χρονο μποντιμπίλντερ σύντροφό της!

Πράγματι, όσο απίστευτο κι αν φαντάζει, η Τζένιφερ Μούλφορντ, η γυναίκα η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία, δεν δίστασε να γράψει στα social media για την απόφασή της και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η βρετανική εφημερίδα «Sun» επικιοινώνησε μαζί της για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το παράξενο και απαράδεκτο κατά πολλούς εγχείρημά της.

Η Τζένιφερ αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό διάβασε ένα άρθρο για τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργούνται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους μέσω του θηλασμού και σκέφτηκε ότι θα ήθελε να «χτίσει» μια τέτοια σχέση με ένα άντρα. Η ίδια παραδέχτηκε ότι αρχικά χρησιμοποίησε ιστοσελίδες γνωριμιών για να βρει έναν άντρα που θα ήταν πρόθυμος να ξεκινήσει αυτό το… ταξίδι μαζί της. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε γι’ αυτό και σκέφτηκε να απευθυνθεί, στον παιδικό της έρωτα, τον Μπραντ.

Η Τζένιφερ και ο Μπραντ

Ο Μπραντ δέχθηκε με ενθουσιασμό και περιέργεια -όπως η Τζένιφερ είπε- την πρότασή της και αμέσως… έπιασαν δουλειά.

«Θέλαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα από τη σχέση μας, έναν μαγικό δεσμό που μόνο μέσω του θηλασμού μπορεί να επιτευχθεί», είπε στην «Sun» η Τζένιφερ η οποία είναι μητέρα μιας 20χρονης κοπέλας!

Πώς, όμως, θηλάζει η Τζένιφερ τον Μπραντ;

Η Τζένιφερ είπε ότι προσπαθεί να θηλάζει τον καλό της ανά δύο ώρες -αυτός είναι και ο λόγος που παραιτήθηκε από την δουλειά της- για «ξεγελάσει» το σώμα της και αν το κάνει να πιστέψει ότι μόλις απέκτησε μωρό και να ξεκινήσει η διαδικασία της γαλουχίας! Παράλληλα, αποκάλυψε ότι παίρνει καθημερινά και ένα «φυτικό χάπι», το οποίο θα την βοηθήσει να εκπληρώσει τον στόχο της.

Φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την διάρκεια του θηλασμού

Και μπορεί η Τζένιφερ να… καθησυχάζει πως δεν πρόκειται να θηλάσει τον Μπραντ δημόσια, ωστόσο, οι χρήστες των social media, δεν σταματούν να την «βομβαρδίζουν» με μηνύματά και να την κατηγορούν για την απόφασή της, την οποία και χαρακτηρίζουν «τουλάχιστον γελοία».

Πάντως, μόλις η «Sun» δημοσίευσε την ιστορία της, η Τζένιφερ «ανέβασε» στο προφίλ της στο facebook ένα σχόλιο με το οποίο ζητoύσε από τους φίλους της να μην «μοιραστούν» το θέμα στα social media για να μην μάθουν οι γονείς της τι κάνει!

«Για την οικογένειά μου, σας παρακαλώ μην με κάνετε tag στο θέμα. Έχω και φίλους στο facebook που είναι μικρά παιδιά. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά είναι και για το δικό σας καλό. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους», έγραψε.

Το σχόλιο της Τζένιφερ στο facebook

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις