ΘΕΣΣΑΛΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απανθρακώθηκε 46χρονος από φωτιά σε νταλίκα που ντεραπάρισε στη Σούρπη

Να απεγκλωβίσουν τον οδηγό νταλίκας, η οποία ντεραπάρισε και πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος του κόμβου της Σούρπης επιχειρούσαν πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, μετά τις 2:30 περίπου τα ξημερώματα όταν έγινε γνωστή η είδηση για το τροχαίο.

Τελικά, λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί, ο άτυχος οδηγός, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, ενώ χρειάστηκε ειδικός μηχάνημα – γερανός, ώστε να “σηκωθεί” η καμπινα του οδηγού. Στο μεταξύ, παραμένει κλειστή η εθνική οδός και η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία στο ύψος του κόμβου του Αλμυρού.

Πρόκειται για έναν 46χρονο, κάτοικο – εν ζωή – Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νταλίκα μετέφερε μπύρες και είχε κατεύθυνση προς την Αθήνα όταν για άγνωστο λόγο, στο ύψος περίπου του κόμβου της Σούρπης στην Εθνική οδό, ανετράπη της πορείας της και έπεσε από την πλευρά του οδηγού παίρνοντας φωτιά.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού και της Π.Υ. Βόλου, η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο», ενώ επί τόπου βρέθηκαν δυνάμεις της Τροχαίας και της Αστυνομίας Αυτοκινητοδρόμων, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις