ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ιτέα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε  το 1o Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου (Αθανάσιου Βαλιάκα ) στην Ιτέα του Δ.Τεμπών.

Το τουρνουά το διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών σε συνεργασία με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δ.Τεμπών και συμμετείχαν 220 παιδιά.  ( Αναγέννηση     Καλοχωρίου -Κίσσαβος Συκουρίου -Αετός Μακρυχωρίου -Όλυμπος Γόννων -Πυργετού Αιγάνης-Πελασγιώτιδας.)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και  απηύθυναν  χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος , ο αντιπρόεδρος ΕΠΣ Ν. Λάρισας   κ.Ιωάννης Βλάγκας   καθώς και ο αδερφός του αείμνηστου  Αθανάσιου Βαλιάκα ,Νίκος Βαλιάκας .
Τον συντονισμό της εκδήλωσης  ειχε ο κ.Αργύρης Γκρίμπας Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής  ομάδας Πελασγιώτιδας που ηταν και αυτος που ειχε την ιδέα για την διοργάνωση του τουρνουά.

Ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ μαζι με την Τοπική Κοινότητα αγκαλιάσανε αυτήν την εκδήλωση όπου συμμετείχαν πάνω απο 200 παιδιά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αθανάσιος Παιδής , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτριος Τσέτσιλας , ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης ,ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Γεώργιος Μανώλης , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γιάννης Βλάγκας ,Ευθύμιος Μπουζέκης,Γεώργιος Κυρίτσης ,Ιωάννης Αργυρίου , Γεώργιος Έξαρχος , Αθανάσιος Καραναστάσης , Χρήστος ,Κακαγιάννης ,Χρήστος Τσάτσαρης  , ο Πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιτέας κ.Γεώργιος Βλαχοστέργιος ,η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου ,απο την επιτροπή διαιτησίας ο κ.Σπύρος Τσιλίκης , απο την ερασιτεχνική ΑΕΛ κ. Οδυσσέα Κλάρα ,Πρόεδροι αθλητικών Συλλόγων  .

Ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Ιτέας , καθως και τους  εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια αυτήν ετσι ωστε να διαμορφωθεί κατάλληλα  το γήπεδο     ,τους χορηγούς  της εκδήλωσης   (εταιρία Τσίνας -εταιρία χυμούς viva-Σύλλογος γυναικών Γόννων αντιγονίδες -την εταιρία Πάσχος και Πανδρεμένος.

image

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις