ΛΑΡΙΣΑ

Παραμένει στη Νίκαια το υποκατάστημα της Πιεραιώς

Αντιπροσωπεία από τον Όμιλο της τράπεζας Πειραιώς με επικεφαλής την κα. Αναστασία Σέκερη (βοηθό γενικό διευθυντή τράπεζας Πειραιώς και επικεφαλής δικτύου καταστημάτων Βορείου Ελλάδος) και τον κ. Αναστάσιο Νέτα (περιφερειακό διευθυντή Θεσσαλίας) επισκέφθηκε το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και εκτός των άλλων ανακοινώθηκε η οριστική παραμονή και η μελλοντική αναβάθμιση των λειτουργιών του καταστήματος της τράπεζας που εδρεύει στη Νίκαια.

Οι εκπρόσωποι της τράπεζας δήλωσαν ότι βάση στατιστικών και οικονομοτεχνικών μελετών είχε αποφασισθεί το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος της Νίκαιας. Η δύσκολη αυτή απόφαση άρθηκε με προσωπική παρέμβαση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα ο οποίος ενημερώθηκε από την κ. Σέκερη για την εμπεριστατωμένη ανάλυση που κατέθεσε τόσο ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος όσο και ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Νίκαιας «ο Προμηθέας» (και αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου) Αντώνης Ρεντζιάς για την αναγκαιότητα λειτουργίας του καταστήματος στη Νίκαια, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα με υψηλά ιστάμενα στελέχη του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε (μέσω των διευθυντών) τον κ. Σάλλα για την πρωτοβουλία του που είχε ως αποτέλεσμα τη διατήρηση του καταστήματος στη Νίκαια και τους διαβεβαίωσε ότι το υποκατάστημα της Νίκαιας θα έχει την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή του έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους πολίτες του δήμου προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ο Αντώνης Ρεντζιάς τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η τράπεζα με τη συγκεκριμένη κίνηση της καταγράφει στην πράξη το ενδιαφέρον και  τη συμπαράστασή της στον αγροτικό τομέα. Οι τρεις συμμετέχοντες στη συνάντηση συμφώνησαν ότι τράπεζα, δήμος και αγροτικός συνεταιρισμός θα συνεχίσουν τη μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία τους και στο μέλλον.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης και η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις