ΛΑΡΙΣΑ

Επίσκεψη μαθητών στις ιππικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λαρισαίων

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ιππασίας του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησαν μαθητές από το  9ο και 26ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, τα οποία μαζί με τα ColegioEncarnacion Luis Porras-Marinaleda, Sevilla, Ισπανία και Scuola Elementare Mamoiada, Σαρδηνία, μετέχουν στο πρόγραμμα e-twinning με θέμα «το σύμβολο της πόλης μου».

Οι μαθητές κατά την επίσκεψή τους ήρθαν σε επαφή με τα άλογα, επισκέφθηκαν τους στάβλους και τάϊσαν τα όμορφα τετράποδα. Ενημερώθηκαν για τη σωστή φροντίδα των ζώων και τη χρησιμότητά τους στον άνθρωπο.

ippasia

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τη διευθύντρια του 26ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κατερίνα Σταγιάννη  και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς  του προγράμματος είναι οι Αρσενίου Γεωργία, Τσαπατόρη Ελένη και Περρή Καλλιόπη.

Μαθητές και εκπαιδευτικούς υποδέχτηκαν η εκπαιδεύτρια ιππασίας κ. Μπελτέ Σμαράγδα, ο σταβλίτης κ. Παπαθανασίου Νικόλαος, ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος κ.  Κωσταρόπουλος Γεώργιος και ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος κ. Τσίρκας Στυλιανός.

ippasia1

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις