ΛΑΡΙΣΑ

Έκθεση εικαστικής δημιουργίας μαθητών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου

Εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, του 3ου Δημοτικού Σχολείου, των 37ου και 28ου Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και του νηπιαγωγείου της Παιδικής Στέγης Λάρισας θα παρουσιαστούν στο Θέατρο ΟΥΗΛ (Ανθίμου Γαζή 29) από την Πέμπτη 2 Ιουνίου ως και την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 από τις 6 έως τις 9 μ.μ. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 8 μ.μ.

Τα έργα που εκτίθενται αποτυπώνουν τις εικαστικές αναζητήσεις των παιδιών και την ανακάλυψη νέων καλλιτεχνικών τρόπων έκφρασης που διδάχτηκαν στο μάθημα των Καλλιτεχνικών. Πολλά από τα παιδικά έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι εμπνευσμένα από μεγάλους Έλληνες και ξένους ζωγράφους. Εκτίθενται επίσης κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, ομαδικές εργασίες κολλάζ και δημιουργίες χαρακτικής με λαδοπαστέλ. Η έκθεση αφορά γονείς και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια της αισθητικής αγωγής στα σχολεία μας.

Την έκθεση, που συνδιοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου επιμελήθηκε η δασκάλα καλλιτεχνικών Ελένη Νατσίδη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις