ΛΑΡΙΣΑ

Ο Ρένος Καρυώτης για την εκδήλωση στη Φαλάνη

Ο τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας  Φαλάνης με τον συνδυασμό «ΛΑΡΙΣΑ –ΝΕΑ ΑΡΧΗ» κ. Καρυώτης Ειρηναίος έκανε την εξής δήλωση:

«Στις 16 Απριλίου στο Πολιτιστικό κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Φαλανης διοργανώθηκε μια πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα τον Άγιο Νικόλαο όπου ψυχή της όλης εκδηλώσεις ήταν τα παιδιά της Β Λύκειο σχολείου της Φαλανης. Δυο εκ των συνδιοργανωτών ήταν ο Δήμος Λαρισαίων και Η Δημοτική Κοινότητα Φαλανης.

Τα παιδιά της Β Λυκείου ήταν αυτά που κάνοντας πρόβες κάθε μέρα μας παρουσίασαν μια υπεροχή χορευτική εκδήλωση και αυτά τα παιδιά ήταν αυτά που βοήθησαν στον καθαρισμό του Ναού βάζοντας προσωπική εργασία από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους.

Αντί λοιπόν να τα επιβραβεύσουν δίνοντας τους ως ενθύμιο δωρεάν το cd και φωτογραφίες από την εκδήλωση, με έκπληξη έμαθα ότι ζητήσανε από τα παιδιά 5 ευρω  για το cd και 1 ευρώ  για κάθε φωτογραφία.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν και πρέπει να απαντηθούν ενώ τους είχα προειδοποίηση είναι:

1)γιατί δεν ήρθε το θέμα στο ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας; ;

2)γιατί δεν ζητήθηκε από το Δήμο Λαρισαίων ως συνδιοργανωτής να καλύψει την εκδήλωση (βίντεο -φωτογράφος) έτσι ώστε να δοθεί τι υλικό δωρεάν στα παιδιά ;;

3)ποιος συνεννοήθηκε με τον κάμεραμαν και το φωτογράφο για να καλύψουν την εκδήλωση και να πουλήσουν μετά το υλικό χωρίς να ενημέρωση το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας; ;;

Κατά την γνώμη μου τίθεται θέμα ηθικό απέναντι στα παιδιά που εργαστήκανε για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης, αλλά και θέμα διαφάνειας για την όλη διαδικασία από πλευράς της τότε συμβούλου και νυν Προέδρου  της Δημοτικής Κοινότητας Φαλανης και υπεύθυνη (Πρόεδρος) του πολιτιστικού Κέντρου κ.Καλαιτζη Μαρία. (Ήταν η εκπρόσωπος του Δημοτικής Κοινότητας στη εκδήλωση χωρίς να φέρει ποτέ το θέμα στο ΔΣ γιατί; ;;;;)

Το θέμα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα και να επιστραφούν τα λεφτά στα παιδιά.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις