ΛΑΡΙΣΑ

Μότσιος κατα Μαβίδη για την έρευνα της Ρένας: “Βλάπτεις την παράταξη και το δήμαρχο”

Σκληρή επίθεση στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Αστικής Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Δημήτρη Μαβίδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρισας κ. Γιάννης Μότσιος για την αδιαφορία του δήμου στις επιστολές του Συλλόγου για αναβάθμιση των πεζοδρόμων του κέντρου.

Ο κ. Μότσιος με αφορμή την έρευνα της κ. Καραλαριώτου την οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν ψήφισε, πιστεύοντας το πρόγραμμα του κ. Καλογιάννη έκανε την εξής δήλωση: «επί δυο χρόνια έχω στείλει επανειλημμένες επιστολές για αναβάθμιση των πεζοδρόμων του κέντρου. Έχουμε στείλει προσφορές για δωρεές προς το Δήμο Λαρισαίων για ανακατασκευή και ανακαίνιση των ξύλινων καναπέδων στην Ερμού και των ζαρντινιέρων  και απάντηση δεν πήραμε καμία και ο λόγος είναι επειδή η κατασκευή ορισμένων εξ΄ αυτών έρχονται σε αντίθεση με συγκεκριμένο επαγγελματία τον οποίο εξυπηρετούν οι δημοτικές αρχές.

Κ. Μαβίδη, άκουσε Μαβίδη είναι υποχρέωση σου να αναζητάς και να αποδέχεσαι δωρεές και όχι να τις αγνοείς προκλητικά, είναι υποχρέωση σου να προστατεύεις τους κεντρικούς πεζοδρόμους και όχι να προτάσσεις ιδιωτικά συμφέροντα εις βέρος της ασφάλειας των πεζοδρόμων και των πεζών.

Είμαι από αυτούς που ψήφισα τη δημοτική αρχή κι χάρη και στην δίκη μου ψήφο είσαι Αντιδήμαρχος.

Αλλά κ. Μαβίδη πρέπει να αντιλαμβάνεσαι ότι πρώτα από όλα εκτός από το να βλάπτεις την πολύ των Λαρισαίων, βλάπτεις και την παράταξη σου και κυρίως τον δήμαρχο διότι σε τελική ανάλυση αυτός εισπράττει την αγανάκτηση των Λαρισαίων.

Το καταλαβαίνεις αυτό κ.Μαβίδη;»

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Αμπελακιώτη / Φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις