ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γκρίνιες για τα τρόπαια που… σήκωσε μόνη της η ΑΕΛ! – Διαψεύδουν ΕΠΟ και Football League ότι απέστειλαν κύπελλα!

Σε κύκλο εσωστρέφειας μπαίνει η ΠΑΕ ΑΕΛ λίγες μόλις ώρες μετά την μεγαλειώδη φιέστα ανόδου στη Σούπερλίγκα που έγινε στο AEL FC ARENA. Αιτία τα δύο κύπελλα που σηκώθηκαν στη φιέστα τα οποία φέρεται να απεστάλησαν από την ΕΠΟ και την Football League, κάτι που όμως διαψεύδεται και προκάλεσε την έντονη αντίδραση μερίδας φιλάθλων.

Όπως αναφέρει το footballleaguenews, τα δύο Κύπελλα που είχαν επιγραφές: «Η Football League στην ΠΑΕ ΑΕΛ για την άνοδό της στην Super League Μάιος 2016» και ««Η ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΑΕΛ για την άνοδό της στην Super League Μάιος 2016» έκλεψαν την παράσταση στη φιέστα που έγινε το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, όπως υποστήριξαν στελέχη της Ομοσπονδίας και της διοργανώτριας στο flnews: «Δεν στείλαμε ποτέ τρόπαια στη Λάρισα…».

Συγκεκριμένα, από την ΕΠΟ ανέφεραν στο flnews: «Από τότε που το πρωτάθλημα έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την ΕΠΟ δεν στέλνουμε τρόπαια», ενώ από τη Football League ήταν κατηγορηματικοί: «Δεν έχουμε στείλει κανένα τρόπαιο στη Λάρισα για τη φιέστα»!

Σημειώνεται ότι καμία απονομή δεν έγινε την ίδια στιγμή στην Κέρκυρα, δείγμα του ότι, όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ, οι επιγραφές στις δύο κούπες ήταν αποτέλεσμα κίνησης που έγινε από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ. Η οποία ΠΑΕ αναμένεται να πάρει επίσημα θέση…

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Σε παραδοχή του λάθους σε ότι αφορά τη διατύπωση στα αναγραφόμενα των δύο κυπέλλων προχώρησε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης ο οποίος και έγραψε: “Που βρίσκεται η απορία? Στην εκπομπή μου την Παρασκευή, είχα πει ότι τα Κύπελλα ήταν πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ και η …όλη ιστορία θα γίνονταν εκ των ενόντων για τυπικούς λόγους που αφορούσαν το τελετουργικό. Λάθος η αναγραφή ΕΠΟ και F.L. ‘Επρεπε τα Κύπελλα να γράφουν, Περίοδος 2015-16 Πρωταθλήτρια(;) Footbaul League.”

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις