ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διασκέδασε στη Πέγκυ Ζήνα ο Κούγιας! – Ποιό τραγούδι παρήγγειλε από τη διάσημη τραγουδίστρια

Και πως να μην το ρίχνει έξω ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγιας, αφού οι «βυσσινί» πέτυχαν φέτος την πολυπόθητη άνοδο στη Super League!

Δεν θα μπορούσε να μείνει μέσα λοιπόν μία τέτοια μέρα ο πρωτεργάτης της φετινής προσπάθειας της ΑΕΛ με την παρουσία της Πέγκυ Ζήνα στη Λάρισα, με τον ίδιο όπου και διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λάρισας παρέα με τον με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και πρώην παράγοντα του Κεραυνού Παραποτάμου, Δημήτρη Αβραμούλη, ακούγοντας τη γνωστή τραγουδίστρια από κοντά!

Σίγουρα, όλοι απολαμβάνουν στη Λάρισα την άνοδο που ήταν ο στόχος εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ οι «βυσσινί» που αύριο θα έχουν τη φιέστα ανόδου στο AEL FC ARENA, θα προσπαθήσουν στο τέλος να διεκδικήσουν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League!

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει εδική παραγγελία με κάποιο τραγούδι αλλά και να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει το εν λόγω τραγούδι. Όσοι βρέθηκαν σήμερα το βράδυ λοιπόν στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί, απόλαυσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ να τραγουδά το τραγούδι «Μία ζωή μέσα στους δρόμους»… Το έχει και με το τραγούδι ο Αλέξης!

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις