ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Βαλίτσες» για Αθήνα ετοιμάζουν από βδομάδα οι Λαρισαίοι αγρότες

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο αγροτικός πληθυσμός του κάμπου ενόψει της ψήφισης του φορολογικού και ασφαλιστικού, που θα επιφέρουν σημαντικά πλήγματα στο επάγγελμά του.

Μετά την προαναγγελία της ΠΑΣΥ στην οποία συσπειρώνεται το μπλόκο της Νίκαιας για κάθοδο στην Αθήνα την ημέρα που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο, στην ίδια γραμμή πορεύεται και το μπλόκο των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της συντονιστικής του μπλόκου, όπου φάνηκε η έντονη διάθεση για μία νέα κινητοποίηση η οποία πιθανολογείται χρονικά στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι Λαρισαίοι αγρότες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με συναδέλφους και από άλλες περιοχές ώστε να υπάρξει πανελλαδικός συντονισμός. Η κάθοδος πάντως στην Αθήνα θεωρείται δεδομένη, αφού όπως σημείωνε αγροτοσυνδικαλιστής στο onlarissa.gr «ήδη έχουν συμπληρωθεί λεωφορεία».

Όλα τα παραπάνω εκτυλίσσονται υπό την οργή που έχει προκαλέσει η κυβερνητική ασυνέπεια, αφού όπως σημειώνουν οι αγρότες «από τις δύο συναντήσεις που έγιναν, η κυβέρνηση δεν τήρησε τίποτε».

Εξελίξεις για το θέμα θα υπάρξουν σίγουρα μόλις οριστικοποιηθεί η ημερομηνία ψήφισης των επίμαχων νομοσχεδίων.

 newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις