ΛΑΡΙΣΑ

Πλήθος πιστών στη λιτάνευση των λειψάνων στο Ομορφοχώρι

Πλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές με αποκορύφωμα τη λιτάνευση των λειψάνων καθώς και της ιεράς εικόνας των θαυματουργών Νεοφανών Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, το απόγευμα της Τρίτης στο Ομορφοχώρι.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό και το απόγευμα μέγας πανηγυρικός εσπερινός. Ακολούθησε μεγάλη πομπή που σχηματίστηκε, με επικεφαλής   το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και τη φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, η λιτάνευση των ιερών λειψάνων και των εικόνων  με συμμετοχή νέων του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου με παραδοσιακές στολές.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ν. Παπαδόπουλος, Χρ. Κέλλας, Μ. Χαρακόπουλος  και Β. Κόκκαλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης  Α. Παιδής, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο δήμαρχος Κιλελέρ  Αθ. Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Σ. Σωτηρίου, Κ. Φιλιππούλης, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Α. Χατζούλης οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Μπακαλόπουλος και Χ. Χατζούλης, ο πρόεδρος Γ. Μαξιμιάδης και μέλη της ΤΚ Ομορφοχωρίου, οι πολιτευτές των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλης και Σ. Γατής, ο πρόεδρος του ΜΕΣ Ομορφοχωρίου Λ. Σελόπουλος, τοπικοί παράγοντες και πάρα πολλοί πιστοί.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις