ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι εκδηλώσεις του Επιμορφωτικόυ Σύλλογου Προσφύγων στη Νέα Λεύκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και οι Χορευτικές Εκδηλώσεις  που διοργάνωσε ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Προσφύγων Νέας Λεύκης  σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κιλελέρ. Παρά την κακοκαιρία, την ώρα της περιφοράς των εικόνων του Αγίου Γεωργίου, Αγίου Αθανασίου  και των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Ειρήνης και Νικολάου η βροχή σταμάτησε για να συνεχίσει με το τέλος της περιφοράς  δριμύτερη.

Οι χορευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Σχολείου Νέας Λεύκης  με την εμφάνιση του χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου Δήμου Κιλελέρ και χοροδιδάσκαλο τον καθηγητή Νίκο Αρσενίου. Οι χορευτές εντυπωσίασαν τον κόσμο με το κέφι τους και τις χορευτικές τους ικανότητες.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δήμου Κιλελέρ κ. Αθ.Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Αντ. Ρεντζιάς και Χρ.  Τσιχίτας, η πρόεδρος της Τ.Κ. Φ. Μαυρίκη, σύσσωμο το Δ.Σ. Επιμορφωτικού Συλλόγου Προσφύγων Νέας Λεύκης και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις