ΛΑΡΙΣΑ

Σε Πυργετό-Γόννοι και Μακρυχώρι ο δήμαρχος Τεμπών για τους εορτασμούς του Αγίου Γεωργίου (φωτό)

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στο Μακρυχώρι Δήμου Τεμπών Νομού Λάρισας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Μακρυχώρι και το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου για 7η συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να θαυμάσουν το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν οι ιππείς του Ιππικού Ομίλου Μακρυχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος», μεταφέροντας την εικόνα από το ομώνυμο ξωκλήσι στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά.

Ο Πρόεδρος του Ιππικού Όμιλου Μακρυχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος»  κ. Αθανάσιος  Νάρης  το Δ.Σ. και τα μέλη του, ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις, τιμώντας τον Άγιο Γεώργιο και όλους τους αναβάτες. Επίσης ευχαριστούν το Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου και τα χορευτικά του που συμμετείχαν δίνοντας μια πολύ όμορφη νότα στην εκδήλωση.

Στις εκδηλώσεις  παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας, ο Αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ.Αχιλλέας Διψάνας, ο Πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κα  Άννα Καραπάνου  τα μέλη κ.Βασίλης Τσέτσιλας και Αποστολίνα Σαΐτη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων .

Δείτε τις φωτογραφίες:

agios_georgios_gonnoi4 agios_georgios_gonnoi3 agios_georgios_gonnoi2 agios_georgios_gonnoi1 agios_georgios_gonnoi

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις