ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκε μια κάρτα αναλήψεων στο ΑΤΜ και «σήκωσε» τα λεφτά!

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη μια 61χρονη γυναίκα, όταν βρήκε μια κάρτα αναλήψεων ξεχασμένη στη σχισμή του ΑΤΜ ενός υποκαταστήματος τράπεζας στο Μεσολόγγι και έσπευσε να «σηκώσει» 60 ευρώ από τον λογαριασμό του άγνωστου κατόχου της!

Ωστόσο, δεν σκέφτηκε ότι η κάμερα ασφαλείας της τράπεζας την κατέγραφε. Έτσι την εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που δέχθηκαν την καταγγελία της 27χρονης κατόχου της κάρτας τρεις ημέρες μετά την «αφαίμαξη» που είχε γίνει στις 5 Ιανουαρίου. Σε βάρος της 61χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

*** Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άλλη μια κλοπή που είχε γίνει στο Μεσολόγγι στις 14 Οκτωβρίου του 2015, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι ενός 45χρονου μέσα στο κτήμα του παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Ο 26χρονος που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματά του, είχε φύγει με άδεια χέρια καθώς δεν βρήκε κάτι αξίας για να κλέψει.

*** Την αμέσως επόμενη ημέρα (15 Οκτωβρίου), άγνωστοι είχαν τρυπώσει από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο σπίτι ενός 34χρονου στις Εργατικές Κατοικίες Μεσολογγίου και είχαν κλέψει 500 ευρώ, μια μπιζουτιέρα με κοσμήματα αξίας 1000 ευρώ και το κινητό του. Και αυτήν την κλοπή εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου κατοίκου της ίδιας περιοχής.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις