ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η απίστευτη φωτογραφία του Γιαλιά με την μπανάνα που γράφει… Κούγιας! – Οι εκατέρωθεν αντιδράσεις

Μόνο σε φιλόξενη δεν παραπέμπει η συμπεριφορά του ισχυρού άντρα της ομάδας των Τρικάλων κ. Χρήστου Γιαλιά, όπως αυτή αποτυπώθηκε στη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

Ο παράγοντας των Τρικάλων μην μπορώντας προφανώς να συγκρατήσει τη χαρά του από την ευρεία νίκη επί της Λάρισας, κρατούσε επιδεικτικά στο χέρι μία μπανάνα η οποία έγραφε “Κούγιας”.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό την επόμενη ημέρα, απέδωσε την πράξη του αυτή σε μία προσπάθεια να “πικάρει” τον Αλέξη Κούγια. Είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς σε κάθε φιλοξενούμενο δίνουμε φρούτα. Τον είχα καλέσει να κάτσει στα μπουθ μαζί μου και επέλεξε να πάει στα τσιμέντα. Τις προηγούμενες φορές που είχε έρθει στα Τρίκαλα καθόταν στα επίσημα.

Η επίμαχη φωτογραφία με τη μπανάνα στα χέρια του κ. Γιαλιά...
Η επίμαχη φωτογραφία με τη μπανάνα στα χέρια του κ. Γιαλιά…

Εγώ κράτησα το φρούτο μην το πάρει κανένας άλλος και το φάει. Μπορείτε να δείτε τι δήλωση έκανε για να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ δύο γειτονικών πόλεων; Πείτε ότι το έκανα για να τον πικάρω. Μένω στη Μάνδρα. Έχω δύο ανόδους με αυτή. Έφυγα, γιατί μου ζήτησε ο πατέρας μου να πάω στην Ελευσίνα, την ομάδα της πόλης του. Κάθισα στην Ελευσίνα και είχα άνοδο μετά από 15 χρόνια. Για δικούς μου λόγους ήρθα στα Τρίκαλα. Αυτές είναι οι ομάδες που έχω πάει».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας μιλώντας στο ραδιόφωνο “Μετρόπολις” απάντησε μεταξύ άλλων: «Δείχνει το επίπεδο του ανθρώπου, την αγωγή του, την παιδεία του. Φαντάζομαι έχει κάποιο πρόβλημα παρότι μου χρωστάει τη ζωή του. Τον έχω αποφυλακίσει δύο φορές για κακουργήματα. Πολύ σοβαρά κακουργήματα που έχουν σχέση με την ανθρώπινη ζωή. Και άλλα κακουργήματα πολύ σοβαρά που έχουν σχέση με τους ανθρώπους γενικότερα.

Είναι ένδειξη ευγνωμοσύνης για έναν άνθρωπο και ακόμα δεν έχω πάρει τη μισή αμοιβή μου. Επειδή κατήγγειλα ορισμένα πράγματα που τα κατάλαβα από την αρχή της σεζόν, και που έχουν σχέση με τη διαιτησία τη χθεσινή, τα οποία κάνει ο άνθρωπος αυτός από τότε που μπήκε στο ποδόσφαιρο. Επί χρόνια έκανε διάφορα όργια στη Μάνδρα και δεν κατάφερε να πάρει ποτέ ένα πρωτάθλημα.

Μετά πήγε στον Πανελευσινιακό και είναι γνωστό πώς πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα. Να μιλήσετε με τον Δήμαρχο του Άργους τι έκανε το «συνεργείο» πέρυσι των διαιτητών και γνωστών μάνατζερ που είναι κατηγορούμενοι στην εγκληματική οργάνωση. Επειδή πια ήρθε στον δρόμο μας δυστυχώς τον υφιστάμεθα και αυτόν και τις συμπεριφορές του.
Έχει προσωπικά με μένα, επειδή κατήγγειλα τις συμπεριφορές του.

Την πήρε την μπανάνα και γύριζε και στην πόλη έμαθα. Δεν βαριέσαι, ευτυχώς φεύγουμε από αυτό τον χώρο της Football League. Εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πολύ και με τα Γιάννενα και την Παναχαϊκή και ευτυχώς η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα υγιής. Αυτό που με στενοχώρησε πιο πολύ από όλα είναι ό,τι συνέβη με την Αστυνομία στα Τρίκαλα.”

newsroom onlarissa.gr με πληροφορίες από flnews.gr / φωτό: trikalaola.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις