ΚΟΣΜΟΣ

Κρύβονται η μάνα και ο γιος της που κάνουν «απίστευτο σεξ μαζί» -Απειλούνται με φυλάκιση

Κρύβονται, πλέον, η Βρετανή μητέρα και ο βιολογικός γιος της που έχουν σεξουαλικές σχέσεις και δήλωσαν ότι θα ήθελαν να κάνουν και παιδί.

Ο λόγος για την 51χρονη Κιμ Γουέστ και τον 32χρονο γιο της Μπεν Φορντ, που ζουν στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ και χθες είπαν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν και παιδί.

Ωστόσο, αυτά που είπαν -πέρα από τον σάλο που προκάλεσαν παγκοσμίως, ανοίγοντας παράλληλα μια τεράστια συζήτηση- και η σχέση τους ήρθαν σε γνώση της αστυνομίας, που τους προειδοποίησε ότι μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλη ποινή φυλάκισης.

Ο λόγος; Σύμφωνα με νόμο που ισχύει στο Μίτσιγκαν, η συναινετική αιμομικτική σχέση ανάμεσα σε ενήλικες τιμωρείται με έως και 15 χρόνια φυλάκιση! Αρκεί, όμως, αυτή η σχέση τους να καταγγελθεί από κάποιον πολίτη.

Σε αυτή την περίπτωση «η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να διερευνήσει ενδελεχώς την υπόθεση για να διαπιστώσει κατά πόσο υφίσταται», όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας του Μίτσιγκαν στη Mirror.

Και συμπλήρωσε ότι «όπως προβλέπει ο νόμος της πολιτείας, η αιμομιξία κοινή συναινέσει ανάμεσα σε δύο ενήλικες μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 15 χρόνια φυλάκισης».

Η Βρετανή Κιμ Γουέστ έμεινε έγκυος ενώ σπούδαζε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, σε ηλικία 19 ετών. Ωστόσο, έδωσε τον γιο της για υιοθεσία λίγες μόνο μέρες μετά τη γέννησή του.

Οι δυο τους επανασυνδέθηκαν μετά από 30 χρόνια, το 2013, όταν ο γιος ανακάλυψε τη βιολογική μητέρα του και της έστειλε γράμμα. Λίγο μετά την επανασύνδεσή τους συνήψαν σεξουαλική σχέση και ο 32χρονος Μπεν εγκατέλειψε τη σύζυγό του για τη… μητέρα του.

Μετακόμισαν στο Μίτσιγκαν με σκοπό να παντρευτούν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί, ωστόσο μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν την Παρασκευή, ότι σχεδιάζουν ακόμα και να κάνουν παιδί μαζί, κρύβονται, χωρίς κανείς να ξέρει πού.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις