ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έρχεται ο “μεγάλος αδελφός” στο AEL FC ARENA – Σε λειτουργία από τον επόμενο αγώνα οι κάμερες της αστυνομίας!

Τα πρόσφατα – ευτυχώς μεμονωμένα – κρούσματα μορφών οπαδικής βίας στο AEL FC ARENA οδηγούν την ΠΑΕ ΑΕΛ στο να ενεργοποιήσει τη δικλείδα ασφαλείας των καμερών ασφαλείας του γηπέδου.

Έτσι, όπως αποκάλυψε από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Γιάννης Καλογιάννης, από τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα θα τεθούν σε λειτουργία οι “κρατικές” κάμερες ώστε τα πάντα να καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο από την Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Καλογιάννη: “Για να ελαφρύνω τις ανησυχίες κάποιων συνοπαδών. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται ποτέ να καταδώσει τα παιδιά της.

‘Ομως πρέπει να προστατευθεί από ηλιθιότητες αλλά και προβοκάτσιες. Από τον επόμενο λοιπόν εντός έδρας αγώνα, θα λειτουργήσουν οι (κρατικές) κάμερες στο Αrena. Οπότε οι όποιοι επίδοξοι αρνητές της φετινής προσπάθειας, οφείλουν από ‘δω και πέρα να γνωρίζουν ότι η φωτογραφία τους θα αποτυπώνεται απευθείας στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

Υ.Γ. Μην μου αποδίδετε φωτογράφιση οπαδού για την προχθεσινή κροτίδα. Τον ξέρουμε όπως ξέραμε και τον “πρωταγωνιστή” της Λαμίας. Δεν είναι όμως εκεί το ζήτημα. Απλά η αντοχή έχει φτάσει στα όρια και ασυλία πλέον δεν υπάρχει για κανέναν.”

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις