ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στιγμές χαράς για τα προσφυγοπούλα από την ομάδα της Α.Ε.Λ.

Ενα άλλο μεσημέρι διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα ήταν το σημερινό για τα διακόσια και πλέον προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται προσωρινά στη Λάρισα.

Κι αυτό γιατί μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ανδρέα Λιόντο, τους ποδοσφαιριστές Νίκο Αναστασόπουλο, Δημήτρη Καπό, Δημήτρη Σουλιώτη και τον εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Καλογιάννη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της πρώην “Ρόκα” και εκτός από τα …μαθήματα ποδοσφαίρου που παρέδωσαν στους μικρούς Σύριους και Αφγανούς οι “βυσσινί” άσοι, τους πρόσφεραν και 20 μπάλες.

Την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κωσταρόπουλος και Μιχάλης Αναστασίου, οι οποίοι εκπροσωπώντας τον Δήμο Λαρισαίων βρίσκονται σε καθημερινή βάση δίπλα στους πρόσφυγες.

img_5167
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημερώθηκε από τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για τις λεπτομέρειες της προσωρινής φιλοξενίας των προσφύγων, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας πριν δώσουν τις μπάλες στους λιλιπούτειους Ασιάτες, τους δίδαξαν πρακτικά μερικά από τα μυστικά της “στρογγυλής θεάς” και έπαιξαν μαζί τους. Ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων ήταν πρωτόγνωρος και η χαρά τους τόσο μεγάλη, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς έδειξαν να μην πιστεύουν αυτό που ζούσαν.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Γιάννης Καλογιάννης, μετέφερε τους χαιρετισμούς αλλά και το ενδιαφέρον του εορτάζοντα ηγέτη της, Αλέξη Κούγια, για τα παιδιά κυρίως των μεταναστών, καταθέτοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του δημιουργού της νέας ΑΕΛ για σύντομη επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει σημείο αναφοράς το προσφυγικό και το κύμα μετανάστευσης, αλλά εντάσσονταν -όπως και οι προηγούμενες- στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος για τα μικρά προσφυγόπουλα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις