Life & Style

Οι θαυμαστές της Ελένης Μενεγάκη… θα απέχουν από το Facebook

Η Ελένη Μενεγάκη, έχει έντονη δραστηριότητα στο Twitter και στο Instagram, ενημερώνοντας σχεδόν καθημερινά το κοινό της με φωτογραφίες και νέα της. Στο Facebook, η ίδια δεν έχει κάποιο λογαριασμό. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η σελίδα που είναι και «αναγνωρισμένη» από την ίδια την παρουσιάστρια, είναι αυτή που τη διαχειρίζονται οι θαυμαστές της. Όμως σε σημερινή τους ανακοίνωση, η σελίδα αναστέλλει μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία της.

Διαβάστε τι έγραψαν οι θαυμαστές της Ελένης:

«Ανακοίνωση προς όλους τους φίλους της σελίδας μας : Δυστυχώς για λίγο καιρό η σελίδα μας θα υπολειτουργεί. Θα θέλαμε να απολογηθούμε σε όλους τους φίλους που στηρίζουν αυτή τη σελίδα καθημερινά , γιατί το Fans of Eleni Menegaki είστε όλοι εσείς και όχι απλά οι διαχειριστές της σελίδας και επίσης ένα συγγνώμη σε όλη την ομάδα της εκπομπής “Ελένη” για την χρονική περίοδο που θα απέχουμε από την παρέα της ομάδας.

Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατόν να είμαστε ξανά στη θέση μας και στην κανονική ροή της σελίδας μας. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε .. καθημερινά 13:00-16:00 στον Alpha , παρέα πάντα με την Ελένη και την ομάδα της».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις