ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Κρήτη μου» με τους Γιάννη & Γιώργο Μεγαλακάκη στο Χορίαμβο

O Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος υποδέχεται για πρώτη φορά στην σκηνή τους δύο κορυφαίους χορευτές της Κρήτης, τα δίδυμα αδέλφια Γιάννη και Γιώργο Μεγαλακάκη, που έχουν αφιερώσει την καριέρα τους στη διάσωση και διάδοση των χορών του τόπου τους, τη Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 9:30 το βράδυ.

Οι δεξιοτέχνες Γιάννης και Γιώργος Μεγαλακάκης μαζί με το αγαπητό κρητικό σχήμα «Μαδαρίτες» έχουν ετοιμάσει μία εξαιρετική βραδιά και μας προσκαλούν όλους.

Τα δίδυμα αδέρφια θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα αφηγηθούν σε μια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Κρήτη Μου».  Ένα εορταστικό αφιέρωμα στην Κρήτη και στα 18 χρόνια δράσης της Ομάδας Έκφρασης Κρητικών Χορών.

Με κινητήριο δύναμη την αγάπη και το πάθος που νιώθουν για το νησί τους, ο Γιάννης και Γιώργος Μεγαλακάκης θα μας ταξιδέψουν στα βάθη της αυθεντικής και ανεξερεύνητης ταυτότητας της Κρήτης. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές υψηλής χορευτικής έκφρασης. Εντυπωσιακά άλματα, αυτοσχεδιασμοί, ταχύτατες χορευτικές φιγούρες στο έδαφος τις οποίες διακρίνει το πάθος και η δύναμη του κορμιού.

Το κοινό θα νιώσει έντονα συναισθήματα και το σημαντικότερο θα συνειδητοποιήσει ποια στοιχεία είναι αυτά που κάνουν ένα νέο σημερινό άνθρωπο να παραμένει συνδεδεμένος με την παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες & προπώληση εισιτηρίων:

τ. 2411101963  κ. 6973713737 | Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις