ΛΑΡΙΣΑ

Στην Όσσα και Αμπελάκια ο δήμαρχος Τεμπών

Καλεσμένος του Μορφώτικου Συλλόγου Όσσας στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος αλλα και στα ορεινά Αμπελάκια οπου εκει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αμπελακίων πραγματοποίησε την δική του εκδήλωση και κοπή πίτας.

Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στους συλλόγους ευχήθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών στον σύντομο χαιρετισμό του ,ακόμη αναφέρθηκε οτι στα πλαίσια παντα των δυνατοτήτων ο Δήμος μεσα απο τον ΔΟΠΑΠΕΠ θα ειναι δίπλα και στο πλευρό των Συλλόγων έτσι ωστε να στηρίξουν την προσπαθεια που κάνουνε οι σύλλογοι για να αναδείξουμε απο κοινού τον τόπο μας αλλα και με την δύσκολη συγκυρία που υπάρχει να μπορέσουνε να κρατηθούν στα πόδια τους .

kollatos2

Τον Δήμαρχο στην Όσσα συνόδευε ο αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Τσάτσαρης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας και ο Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Οσσας κ.Ιωάννης Μπίκας .

Στα Αμπελάκια στην κοπή της πίτας εκτος του Δημάρχου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Τσεργας ,Κώστας Νταφούλης ,Χρήστος Τσάτσαρης ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο Πρόεδρος Τοπικης Κοινότητας Αμπελακίων κ.Σωτήρης Μιχαλάκης μελη και φίλοι του συλλόγου .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις