ΛΑΡΙΣΑ

“Κίναρος ίσον νέα Ίμια” λέει ο Πατριωτικός Σύνδεσμος

O Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος «Ελληνοκρατείν» με ανακοίνωσή του, “εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στο Πολεμικό μας Ναυτικό και στους τιμημένους οικείους των αντρειωμένων Ηρώων μας, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους, όταν συνετρίβη το ελικόπτερό τους τα ξημερώματα της παρελθούσης Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου 2016, ενώ ίπτατο άνωθεν της νησίδος Κινάρου της Δωδεκανήσου.

Ο Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς (κυβερνήτης του ελικοπτέρου), ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης (συγκυβερνήτης) και ο Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου (ναυτίλος) έπεσαν πιστοί στον όρκο τους.  Οι νεκροί μας είναι αθάνατοι, γιατί βρέθηκαν στην αγκαλιά του Τριαδικού Θεού, υπερασπιζόμενοι με την ζωή τους την ιερή Ελευθερία μας.

Η θυσία τους δεν είναι ανώφελη.  Υπενθυμίζει ότι υπάρχουν Έλληνες το γένος, φύλακες του καταγάλανου Αιγαίου μας που φυλάνε Θερμοπύλες, ακόμη και όταν –φευ!– στο δοιάκιο του κράτους βρίσκονται ανθέλληνες, ανεγκέφαλοι διεθνιστές πολιτικάντηδες που νομίζουν πως το πέλαγός μας «ανήκει στο ψάρια του!», συνάπτουν δουλικές συμμαχίες λυκοφιλίας με τα αγαρηνά σκυλιά και το σιωνιστικό νάτο, ακόμη και με τους επιγόνους του μυσαρού Γ΄ Ράιχ ή ετοιμάζουν τα Στρατόπεδα για να εκκολάψουν τα στίφη των βαρβάρων ισλαμιστών που κατακλύζουν την Ελλάδα.

Οι αδιευκρίνιστες συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα θυμίζουν έντονα την δολιότητα των προαιωνίων εχθρών αγαρηνών και την προδοσία της «ηγεσίας» που βιώσαμε στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996.

Αν υπήρχε έντιμη εταιρεία δημοσκοπήσεων, θα διεπίστωνε και θα δημοσίευε αυτό που ψιθυρίζουν όλοι οι Έλληνες και θάβουν σαν από αόρατη λογοκρισία τα καθεστωτικά ΜΜΕ: Ότι δηλαδή μας το έρριξαν μπαμπέσικα τα τούρκικα σκυλιά το ελικόπτερο.

Θα θέλαμε να διαψεύσουμε αυτήν την τρομερή φήμη που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, όμως πώς μπορούμε; Λίγες ώρες νωρίτερα, η προδοτική κυβέρνηση των αναθεματισμένων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που χορηγεί αντισυνταγματικά ελληνική ιθαγένεια σε κάθε μισέλληνα, αντίχριστο φανατικό εισβολέα, ίδια και χειρότερα με τους προκατόχους της, ζητούσε από το ΝΑΤΟ, από κοινού με την εχθρά και «σύμμαχο» τουρκία και την παραπαίουσα Γερμανία της άφρονος Μέρκελ, να συνεπιτηρούμε μαζί τους λαθρομετανάστες, ακόμη και εντός των δικών μας χωρικών υδάτων.

Μετά το δυστύχημα, οι παράφρονες μογγόλοι νεο-σουλτανίσκοι, αντί να συλλυπηθούν έστω και προσχηματικώς την σύμμαχο, είχαν το θράσος να εκδώσουν ΝΟΤΑΜ προς αποτροπήν ενεργειών διασώσεως τυχόν επιζώντων και περισυλλογής σορών από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και το ελληνικό Λιμενικό Σώμα, δεδομένου ότι, κατ’ αυτούς, η περιοχή εμπίμπτει –άκουσον, άκουσον!– στην ζώνη ευθύνης της Αγκύρας!

Τέτοια κατάφωρη ασέβεια προς τους νεκρούς είναι γνωστή μόνο στο ζωϊκό βασίλειο (από τις ύαινες) και στην μογγολοειδή τουρκία.  Με αυτούς συνεργάζεται αρμονικά το ανεκδιήγητο δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ και τη συνδρομή της μιζαδόρου Γερμανίας.

Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Μη δειλιάτε και μην αποκαρδιώνεστε! Ας είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε όπως οι Τρεις Ηρωικοί Νεκροί μας.  Το θλιβερό γεγονός ας μην μας εκπλήσσει ούτε να μας πτοεί.  Είναι πιθανότατα πρόδρομος των μελλουμένων, όπως τα προφήτευσαν οι Άγιοι πατέρες μας.  Δεν είναι αστεία ούτε παραμύθια.

«Οι τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους», κατά τον Όσιο Παΐσιο.  Κοντεύει η ώρα, που θα κληθούμε με την βοήθεια του Θεού  και της Παναγίας ν’ αγωνιστούμε για την Ελευθερία μας.  Με μετάνοια και ομόνοια, θα σταθούμε άξιοι της θυσίας των παλαιοτέρων και των συγχρόνων Ηρώων και Ηρωΐδων.

Κωνσταντίνος Πανανάς· ΠΑΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Αναστάσιος Τουλίτσης· ΠΑΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ελευθέριος Ευαγγέλου· ΠΑΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις