ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Τι χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να φτάσουν σε οργασμό (φωτό)

Οι περισσότερες γυναίκες όταν θέλουν να παίξουν μόνες τους, χρησιμοποιούν τα δάχτυλά τους ή sex toys για να φτάσουν σε οργασμό.

Υπάρχουν, όμως και οι άλλες, οι πιο kinky που θέλουν να παίξουν βρώμικα μα αντικείμενα που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Το πιο δημοφιλές, λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά είναι η βούρτσα που χτενίζουν τα μαλλιά τους! Ειδικά, λέω εγώ, αν έχει χοντρό χερούλι, ντυμένο με ανάγλυφο καουτσούκ…

http://41.media.tumblr.com/392920d9430c786fc58c5533f0a7553c/tumblr_nuhfl0ri4L1s5he64o2_1280.jpg

Ενα 15% χρησιμοποιεί τη βούρτσα για να περιποιηθεί όχι τα μαλλιά της κεφαλής τους, αλλά τα μαλλιά που φυτρώνουν ανάμεσα στα πόδια τους, σύμφωνα με έρευνα που έκανε η εφημερίδα Daily Star και στην οποία απάντησαν 4.792 γυναίκες.

image

Το δεύτερο πιο διαδεδομένο αντικείμενο, είναι το γυάλινο μπουκάλι με μακρύ ή χοντρό λαιμό,ανάλογα με τα γούστα. Πάντως, καλό κυρίες μου είναι να το βάζετε μέσα με το φελλό, καθώς ο αέρας από το άδειο μπουκάλι μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα υγείας.

Και ένα 7% χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα για να σβήσει την κάψα της, κάτι που λειτουργεί μια χαρά, ειδικά αν είναι ηλεκτρική!

Τέλος, ένα 3% απάντησε ότι χρησιμοποιεί ταμπόν εμποτισμένο σε βότκα, για το οποίο σας έχουμε πει πόσο επικίνδυνο είναι και μην τολμήσετε να το ποτίσετε με οποιοδήποτε αλκοόλ.

Κυρίες μου, μου αρέσει να σκέφτομαι πόσο kinky μπορείτε να γίνετε, προσέξτε όμως, ότι βάζετε μέσα σας να είναι πεντακάθαρο και να μην έχει εξογκώματα που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις