ΚΟΣΜΟΣ

Έκοψε το πέος του κουνιάδου της με δρεπάνι και το πήγε στην αστυνομία

Η γυναίκα επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μαζί με τα τρία παιδιά της και παρέδωσε στους αστυνομικούς το κομμένο πέος του κουνιάδου της.

Μία 32χρονη γυναίκα από το Sidhi στην κεντρική Ινδία διέμενε στο σπίτι του κουνιάδου της καθώς ο σύζυγος της εργαζόταν αρκετά μίλια μακριά.AdTech AdΌπως εξήγησε η 32χρονη στην αστυνομία ο κουνιάδος της είχε αποπειραθεί επανειλημμένα να την βιάσει.

Η γυναίκα προσποιήθηκε ότι συναινεί στις «ορέξεις» του κουνιάδου της και όταν εκείνος την πλησίασε, του έκοψε το πέος με ένα δρεπάνι και το μετέφερε στην αστυνομία ως αποδεικτικό στοιχείο του παρ’ ολίγον βιασμού της.

Η 32χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας φόνου. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του επίδοξου βιαστή για τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, τον βρήκαν κρεμασμένο σε δέντρο κοντά στο σπίτι του καθώς είχε αυτοκτονήσει.

«Αυτή είναι μια σπάνια υπόθεση που πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς. Θα γίνει περαιτέρω έρευνα» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Times of India στην χώρα έχει αυξηθεί ο αριθμός των βιασμών και μόνο το 2014 καταγράφηκαν 33.707 περιπτώσεις βιασμού σε όλη την Ινδία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις