ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Καύσιμο πέλλετ | Γνωρίστε το καλύτερο καύσιμο για τον χειμώνα

Η βιομάζα έχει διεισδύσει ως καύσιμο στην αγορά της θέρμανσης, έχοντας καλύψει πολλά νοικοκυριά, τα οποία άλλοτε χρησιμοποιούσαν διαφορετικού τύπου καύσιμη ύλη, πληρώνοντας πολλά περισσότερα στα ετήσια έξοδά τους.

Το καύσιμο πέλλετ θεωρείται το πιο ποιοτικό και αποδοτικό!

Περιέχει πεπιεσμένα κομμάτια από αγροτικά κατάλοιπα, λειτουργώντας άψογα σε λέβητες, σόμπες ή καυστήρες αλλά και τζάκια. Εκτός από την ευρεία χρήση τους σε διάφορα συστήματα θέρμανσης, είναι από τα πιο φιλικά που υπάρχουν ως προς το περιβάλλον.

Γιατί οι καταναλωτές, πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί;

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, το καύσιμο έχει βρεθεί στα χέρια πολλών επιτήδειων, οι οποίοι το αναμιγνύουν με άλλες μορφές καύσιμης ύλης, πουλώντας το σε τιμές πολύ υψηλές.

Για αυτόν τον λόγο, η επιλογή της σωστής και αξιόπιστης εταιρείας, είναι απαραίτητη. Η GK Energy είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες, στον χώρο της οικολογικής και εναλλακτικής θέρμανσης, δίνοντάς σας την καλύτερη λύση εκεί που οι άλλοι αδυνατούν.

Μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματα των pellets, είναι:

  1. Απόλυτα οικολογική προοπτική, αφού το πέλλετ είναι ένα φυσικό προϊόν, του οποίου η ξυλεία προέρχεται από την ανακυκλώσιμη παραγωγή, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να κοπούν δέντρα για την παραγωγή του
  2. Διατηρείται μέσα σε μία συσκευασία, η οποία αποτρέπει την υγρασία στο εσωτερικό του. Το αποτέλεσμα είναι ο χρήστης να το χρησιμοποιεί ακόμα και αν το κρατάει αποθηκευμένο για πολλές μέρες
  3. Δεν απελευθερώνει από την καύση του βλαβερά αέρια, τα οποία μπορεί να βλάψουν το περιβάλλον.

Βρείτε περισσότερες λύσεις σχετικά με πέλλετ στο νομό Θεσσαλονίκης κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις