ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Κούγια και ερασιτεχνικής ΑΕΛ – Έρχονται μηνύσεις και εξελίξεις μετά τον αγώνα με τη Λαμία

Στην ΠΑΕ ετοιμάζονται για το δύσκολο αγώνα στη Λαμία με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα(ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα) αλλά η παραίτηση του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Νίκου Κυριακού ακουμπά και την ΠΑΕ κάτι που μαρτυράει και η ανακοίνωση που εξέδωσε: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την παραίτηση του προέδρου του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΛ κ. Κυριακού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε προσωπικά με τον παραιτηθέντα πρόεδρο και πληροφορήθηκε επακριβώς για τους λόγους της παραιτήσεώς του.

Οι λόγοι της παραιτήσεώς του αξιολογούνται από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ως πολύ σοβαροί, αλλά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της Δευτέρας στη Λαμία, δεν θα γίνει σήμερα καμία τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ επί του συγκεκριμένου θέματος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τοποθετηθεί επίσημα μετά από τον αγώνα με την ΠΑΕ Λαμία».

Σύμφωνα με πληροφορίες της παραίτησης Κυριακού είχε προηγηθεί μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια (τις επόμενες μέρες λόγω του κωλύματος που έχει με τον δικηγορικό κώδικα θα παραιτηθεί) και προέκυψε συμφωνία σε όλα τα επίπεδα που σύμφωνα με τον κ. Κυριακού ήταν επ’ ωφελεία του σωματείου.

Μέσα σ’ αυτήν ήταν και η μεταβίβαση των τροπαίων στην ΠΑΕ αλλά δεν έγινε αποδεκτή από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής (παρόντα ήταν επτά).

Η ΠΑΕ δεν θα κρατήσει αποστάσεις αλλά θα στραφεί εναντίον μελών της ερασιτεχνικής και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λιόντος έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ ενώ το ίδιο ετοιμάζεται να πράξει και ο κ. Κούγιας.

Μάλιστα μια έκφραση που προκάλεσε εντύπωση στην πίτα της ραδιοφωνικής εκπομπής «Φόρτσα Ντίνο»(την περασμένη Τρίτη) άρχισε να αποκωδικοποιείται.

Εξελίξεις προ των πυλών… Επίσης πληροφορίες θέλουν η ΠΑΕ ΑΕΛ να κάνει δικές της ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Η δήλωση παραίτησης του Νίκου Κυριακού ανέφερε τα εξής: «Πιστός στην άποψη μου, ότι ο πρόεδρος ενός Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να εκφράζει την πλειοψηφία αυτού, και με δεδομένη τη διαφορά απόψεων μεταξύ εμού και μιας σημαντικής πλειοψηφίας του Συμβουλίου, είμαι υποχρεωμένος να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου».

Έντονα κυοφορείται ότι νέος πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ θα είναι ο κ. Αντώνης Τσαγκάλης που θα πρέπει να βρει ισορροπίες με την ΠΑΕ.

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία / Σωτήρης Κέλλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις