Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Η ακτινογραφία του κουπονιού της Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1868.     ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ – ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Η Γουέλινγκτον Φοίνιξ (3-2-2 εντός ) είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Έχασε από τους ουραγούς Μάρινερς με 1-3 παίζοντας κακό ποδόσφαιρο. Συμπλήρωσε οκτώ ματς δίχως νίκη (0-2-6) και θα χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή στον αγωνιστικό τομέα για να αλλάξει την πορεία της, η οποία πολύ δύσκολα να είναι μέσα στην εξάδα. Το Περθ (1-1-6 εκτός) εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στη Βίκτορι της Μελβούρνης και κέρδισε με 3-2 με πέναλτι στο 82’. Στην αρχή του παιχνιδιού έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, τα οποία δεν τα διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο τραυματισμός του τοπ σκόρερ/φορ των γηπεδούχων Κρίσνα (13 συμ./6 γκολ) αναμένεται αν τους στοιχίσει ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. Το level ball (0:0) για το Περθ στο 2,00 φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

1869.     ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ – ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Οι Τζετς του Νιουκάστλ (2-3-5 εντός) έχασαν δίκαια με 1-0 και από την Αδελαΐδα εκτός έδρας, δεν έπαιξαν καθόλου καλά. Στο προηγούμενο ματς είχαν διαλυθεί με 1-6 από το Περθ, παρότι προηγήθηκαν. Η Μέλμπουρν Σίτι (3-3-3εκτός) σε ένα ματς ροντέο έχασε με 4-3 από τους Γουόντερερς και σταμάτησε το αήττητο των τεσσάρων αγώνων. Η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας των φιλοξενούμενων πιστεύουμε ότι θα τους δώσει τη νίκη, όμως το διπλό κάτω του 1,80 δεν έχει αξία.

1877.     ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν υπάρχει ομάδα, τουλάχιστον εντός συνόρων, που να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη δεδομένη χρονική στιγμή τη Μπαρτσελόνα που έχει βρει ρυθμό και σαρώνει τα πάντα στο διάβα της. Χίλια κομμάτια έκανε την άμυνα της Βαλένθια μεσοβδόμαδα στο κύπελλο (7-0) δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Λουίς Ενρίκε να κάνει rotation στον επαναληπτικό την ερχόμενη Τετάρτη. Στο πρωτάθλημα αποσπάστηκε 3 βαθμούς από την Ατλέτικο την οποία νίκησε με ανατροπή την περασμένη εβδομάδα. Πολύ ενισχυμένη βγήκε η Λεβάντε από το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά ανέκαθεν κόντρα στους «μπλαουγκράνα» δεν μπορούσε ποτέ να σταθεί ανταγωνιστική και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και τώρα. Η επαγγελματική της Μπαρτσελόνα (συνδυασμός 2 & under 3,5) πληρώνει 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1878.     ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Τρία ματς χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει (0-1-2) συμπλήρωσε η Αλκορκόν με το δίκαιο 0-0 απέναντι στη Βαγιαδολίδ, στην έδρα της έχει καλό απολογισμό (6-4-1 εντός) αν και σκοράρει με το σταγονόμετρο (μόνο σε 2/11 έβαλε πάνω από δυο γκολ). Η Κόρδοβα βρέθηκε εκτός της προνομιούχου δυάδας έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Λεγανές, στο 2-0-3 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές, έχει ηττηθεί στις τέσσερις από τις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (2-1-4). Καμιά από τις δυο ομάδες δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο, σε κάθε περίπτωση θα περιμέναμε πιο ισορροπημένα τα σετ και όχι τους γηπεδούχους (που θα έχουν και τρεις σημαντικές απουσίες) φαβορί του 1,90.

1883.     ΒΕΡΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ

Σημαντική ώθηση πήρε η Βερόνα μετά την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως θα χρειαστεί πολύ δρόμο ακόμα για να αποκτήσει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Επιστροφή στα τρίποντα για την Ίντερ με το αγαπημένο της 1-0 κόντρα στην άλλη ομάδα της Βερόνα, την Κιέβο, δείχνοντας ξανά τα αμυντικά στοιχεία που την έθεσαν διεκδικήτρια του τίτλου πριν από λίγο καιρό. Ξεκάθαρο φαβορί οι «νερατζούρι», όμως από την απλή νίκη τους, είναι προτιμότερος ο συνδυασμός της με NG, που επιβεβαιώθηκε στις 12/13 φετινές επιτυχίες των Μιλανέζων και ευνοείται από την παράδοση. Η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται σε απόδοση 3,05 στον Stoiximan και βρίσκεται στο πινακάκι του DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1879.     ΑΓΙΑΞ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Άμστερνταμ, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους εντός του 2016. Ο Άγιαξ έρχεται από δυο κολλητά στραπάτσα, αρχικά κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο τη Χέρακλες και στη συνέχεια απώλεσε προβάδισμα δυο τερμάτων απέναντι στη Ρόντα, με το τελικό 2-2 να τον ρίχνει από την κορυφή της βαθμολογίας και να φέρνει γκρίνια και αναταραχή στο εσωτερικό του. Η Φέγενορντ μετράει 4/4 ήττες στο πρωτάθλημα (οι τρεις μάλιστα στο γήπεδό της), τουλάχιστον χρύσωσε κάπως το χάπι με την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μεσοβδόμαδα (0-1 τη Ρόντα στην παράταση). Κρίσιμο το ντέρμπι για το μέλλον των δυο ομάδων, ο ποιοτικότερος Άγιαξ θα κουβαλάει και περισσότερο άγχος, αφού το κοινό της «Άμστερνταμ Αρένα» δεν θα του συγχωρήσει δεύτερη κολλητή γκέλα, δεν είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε τα χρήματά μας σε ένα τόσο περίεργο ματς, θα αρκεστούμε στην παρακολούθησή του.

1884.     ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Στους «8» του κυπέλλου συνεχίζει η Ριζεσπόρ, στο πρωτάθλημα είναι άνετη (+10 από τη γραμμή) και φαίνεται να έχει επιστρέψει κάπως πιο χαλαρή από τη διακοπή (2/2 ήττες με GG & over 2,5). Η Εσκισεχιρσπόρ έμεινε εκτός κυπέλλου από τη φάση των ομίλων, δίνει μάχη για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (στο -6 από τη γραμμή για την ώρα), απέσπασε σπουδαίο διπλό με 1-2 στο εξάποντο με τη Σιβασπόρ στην τελευταία της έξοδο. Βλέποντας κανείς ψυχρά τους αριθμούς των δυο ομάδων (4-3-3 εντός η Ριζεσπόρ, 6/10 over 2,5, 7/10 GG, 1-0-8 εκτός η Εσκισεχιρσπόρ, 5/8 over 2,5, 4/8 GG) θα μπορούσε να κοιτάξει προς τον καλοπληρωμένο άσο, θα αποφύγουμε ένα τέτοιο ποντάρισμα καθώς την ανάγκη για τους βαθμούς την έχουν πρωτίστως οι φιλοξενούμενοι,  θα κρατήσουμε πάντως το over 2,5 στο 1,975 της Bet365 με τους γηπεδούχους να μετρούν 5/6 over 2,5 Και τους φιλοξενούμενους  7/8 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

1890.     ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Η Λειψία (5-2-2 εντός) έκλεισε το 2015 στην κορυφή με απόσταση οκτώ βαθμών από τη θέση των μπαράζ ανόδου, δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει την απευθείας άνοδο στη Μπουντεσλίγκα με οποιοδήποτε τρόπο. Πριν τη διακοπή είχε πέντε σερί νίκες και περιμένουμε και μετά τη διακοπή να παρουσιαστεί δυνατή. Η Μπραουνσβάιγκ (4-2-3 εκτός) κυνηγάει την τρίτη θέση και μπορεί να την διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Επέστρεψε ο επιθετικός Κουμπέλα (6 συμ. Μέχρι το Δεκέμβριο στη Γκρόιτερ Φιρτ) που ήταν ο καλύτερος της επιθετικός πριν τρία χρόνια, έφυγε ο επιθετικός Μπεργκρίν (13 συμ./5 γκολ) για τη Μάινζ αντί 2,5 εκατομμυρίων. Το -0,75 δείχνει δίκαιο, όμως θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα για να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε κάποιο ποντάρισμα.

1889.     ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η Καρλσρούη (4-2-3 εκτός) ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν όμως μετά βρήκε τα πατήματα της και πλέον βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Έκλεισε το 2015 με δύο σημαντικές νίκες (με τη βοήθεια της τύχης) και θέλει να μπει με το δεξί και μετά τη χειμερινή διακοπή. Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (3-4-2 εκτός) κινδυνεύει και αν δεν λύσει το πρόβλημα στον επιθετικό τομέα θα κινδυνεύει μέχρι το τέλος. Απέκτησε δύο χαφ για να τη βοηθήσουν, αναμένουμε να τους δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ χαμηλά ο άσος (1,55-1,60) για ματς μετά από σχεδόν δίμηνη διακοπή.

1891.     ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

H Γκρόιτερ Φιρτ (4-1-4 εντός) βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και αν συνεχίσει στο δεύτερο μισό όπως στο πρώτο δύσκολα θα ξεφύγει από εκεί. Έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, κάποιοι έφυγαν και κάποιοι ήρθαν, αλλά το επίπεδο της δεν άλλαξε. Η Σαν Πάουλι (3-5-2 εκτός) έκανε εκπληκτική πορεία για τα δεδομένα της στο πρώτο μισό πριν τη διακοπή και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Δεν έγιναν αλλαγές στο ρόστερ και θα συνεχίσει να στηρίζεται στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Το +0,25 της Σαν Πάουλι αποτελεί σκέψη μας, αλλά θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

1892.     ΧΑΡΤΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο Σκωτίας (επαναληπτικός σε περίπτωση ισοπαλίας). Σταθερά στην τρίτη θέση της Πρέμιερ η Χαρτς, έχει χάσει μόνο μια φορά στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος (6-8-1). Η Χιμπέρνιαν βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Τσάμπιονσιπ, προ μιας εβδομάδας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ, έχει χάσει μόνο μια φορά στα τελευταία 24 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (20-3-1). Το παιχνίδι είναι το μεγάλο ντέρμπι μίσους του Εδιμβούργου, περιμένουμε να δούμε δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα, σε κάθε περίπτωση είναι ματς για τηλεθέαση και όχι για στοίχημα.

1893.     ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΤΟΥΝ

Με την εικόνα του πρώτου μισού, η αναμέτρηση της Σεν Γκάλεν με την Τουν έχει φαβορί. Η γηπεδούχος δεν απέκτησε κάποιον αναγνωρισμένο στράικερ, αν το είχε κάνει θα διεκδικούσε την Ευρώπη. Η παρουσία του Τζο Ζινμπάουερ στον πάγκο αποτελεί, πάντως, εγγύηση σταθερότητας και η έδρα αποτελεί τη μεγάλη της δύναμη. Στην Τουν ο τεχνικός Τζεφ Σαϊμπένε θα παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα, αλλά με το ίδιο ακριβώς ρόστερ που είχε στο πρώτο μισό. Λεφτά για μεταγραφές δεν υπάρχουν, οπότε θα δούμε μία από τα ίδια. Εκτός η Τουν δεν είχε να δείξει κάτι ιδιαίτερο, όμως μετά από διακοπή όλα είναι πιθανά, ειδικά με τα καλά αποτελέσματα της προετοιμασίας που άφησαν υποσχέσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι Young Gunsπάνε με την έδρα και επέλεξαν τον ασιατικό άσσο -0,25 στο 2,00 της Bet365.

1894.     ΖΥΡΙΧΗ – ΣΙΟΝ

Ερωτηματικά αποτελούν οι Ζυρίχη και Σιόν με την επανέναρξη. Ο Κερζάκοφ αποκτήθηκε από τη γηπεδούχο για να φέρει γκολ, όμως η άμυνά της εξακολουθεί να μπάζει και ο Σάμι Χίπια άφησε να φύγουν ή να πουληθούν πολλοί καλοί παίκτες. Στο πρώτο μισό δεν έφταιγε για την εικόνα, τώρα όμως θα κριθεί αυστηρά από τη στιγμή που η Ζυρίχη παλεύει για τη σωτηρία πια. Η Σιόν έκανε δυνατή προετοιμασία, αλλά το μυαλό της είναι στην Ευρώπη. Παραδόξως έχει ηρεμία, αλλά ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης Κριστιάν Κονσταντίν είναι ικανός ανά πάσα στιγμή να τα τινάξει όλα. Απέκτησε τον Γκέκα για να έχει μία ακόμα λύση στην επίθεση, θα βρει γκολ κι από τον βετεράνο στράικερ. Το θέμα είναι πού θα έχει το μυαλό της και πώς θα πάει εντός συνόρων όσο παίζει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Το over 2,5 στο 1,925 είναι το μόνο που θα μας απασχολούσε.

1895.     ΛΙΛ – ΡΕΝ

Δείχνει να αφήνει πίσω της το κακό διάστημα στις αρχές του έτους η Λιλ, 2-1-0 ο απολογισμός της στα τελευταία τρία, βρίσκεται και στον τελικό του Λιγκ Καπ, θα επιδιώξει πλέον να βελτιώσει τη θέση της στο πρωτάθλημα. Η Ρεν ηττήθηκε την Πέμπτη στο γήπεδό της με 0-1 από τη Σεντ Ετιέν, μετράει 1-0-2 με τον Κουρμπίς στον πάγκο, ψάχνεται ακόμα ο έμπειρος προπονητής. Αρνητική παράδοση έχει η Ρεν στο γήπεδό της Λιλ (19-9-0 στα πιο πρόσφατα 28, χωρίς διπλό από τη σεζόν 1965-66), δείχνει και σε χειρότερη κατάσταση από τους γηπεδούχους, ανεπαρκής ωστόσο η τιμή του άσου γύρω στο 2,00, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρεν χάνει δύσκολα μακριά από το σπίτι της (5-5-2 εκτός).

1901.     ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν πατάει ιδιαίτερα καλά ο Ηρακλής, ο οποίος αποχαιρέτησε και τυπικά το κύπελλο την Πέμπτη και στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στην αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ. Οι μεταγραφές του και ειδικά ο Λεοζίνιο αναμένεται να του λύσουν αρκετά προβλήματα στη δημιουργία φάσεων, καθώς είναι φανερό εδώ και καιρό πως ο Βέλλιος παλεύει μόνος του για το γκολ. Ο ΠΑΣ στερείται σοβαρότητας, δεν πείθει με τη συνολική του φετινή εικόνα και όταν απομακρύνεται από τους «Ζωσιμάδες» τα πράγματα για αυτόν είναι συνήθως ακόμα χειρότερα. Θέλει πολύ το τρίποντο ο ανανεωμένος «Γηραιός», με τους Young Guns να τον στηρίζουν, επιλέγοντας τον -0,25 ασιατικό άσο σε απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1907.     ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν τη Δευτέρα για το κύπελλο, διπλό-πρόκριση με 1-0 πήρε η Ακισαρσπόρ. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα πέντε (0-2-3), αλλά μπροστά στο κοινό της είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη (6-2-1 εντός, 7/9 NG & under 2,5). Η Τραμπζονσπόρ μπορεί πλέον να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει χάσει σημαντικό έδαφος από τους αρχικούς στόχους της. Μετράει 0-1-4 στις πιο πρόσφατες εξόδους της, με το συνολικό εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 3-1-6. Καλά ζυγισμένα τα σετ, δύσκολα προσεγγίζεται το παιχνίδι, δε θα μπλέξουμε.

1896.     ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Η Φορτούνα Κολωνίας (7-2-2 εντός έδρας) έκοψε το σερί των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα με το 0-0 στο Κότμπους. Σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, ήταν ελάχιστα καλύτερη, αλλά οι φάσεις που δημιούργησε δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ, παράξενο αφού επιθετικά είναι πάντα αρκετά καλή. Η Χόλσταϊν Κίελ (4-3-5 εκτός) κέρδισε με 5-2 την Τσέμνιτσερ στην έδρα της και πήρε τους πρώτους της βαθμούς για το 2016, αφού στο πρώτο παιχνίδι της για τη νέα χρονιά είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης ΙΙ. Το over 2,5 κοντά στο 2,00 αποτελεί σκέψη μας, αφού αμφότερες είναι καλές επιθετικά και τα ματς τους έχουν γκολ, θα περιμένουμε το live που λογικά θα κάνουμε κάποιο ποντάρισμα.

1897.     ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Έχασε και από τη Βέχεν η Χάλεσκερ (6-3-3 εντός) με 1-0, οριακή ήττα, παρότι δεν ήταν καλή, γενικά το ματς ήταν αρκετά μέτριο. Συνεχίζει να μην παίζει καλά εδώ και καιρό, ιδιαίτερα μέσα στο 2016. Η Ντιναμό Δρέσδης (5-6-1 εκτός) κέρδισε αρκετά εύκολα με 3-0 τη Μάιντς ΙΙ και έδειξε ότι η ήττα από την Έρφουρτ με 3-2 στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Θέλει να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις και να ντουμπλάρει τις νίκες της. Το διπλό στο 2,20 φαίνεται δίκαιο, ίσως στο live να μας απασχολήσει.

1049.     ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Η Παναχαϊκή (2-3-4 εντός) έχασε από την Καλλιθέα με 0-1 στην Πάτρα με το γκολ να το δέχεται στο τέλος του αγώνα. Πλέον έχουν συμμετοχή και οι ερασιτέχνες που πήρε για να επωμιστούν κάποια από την κούραση των επαγγελματιών που δεν συμπληρώνουν 18άδα. Πριν από το ματς με τον Πανελευσινιακό (1-0-7 εκτός) η ομάδα της Πάτρας κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας στον παίκτη Λαμπρόπουλο και σε άλλους. Η φιλοξενούμενη ομάδα έρχεται από το 1-1 με τη Λαμία και μετράει τρία ματς δίχως ήττα (1-2-0). Έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι η ομάδα της Ελευσίνας θα το παλέψει και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Το DNB των φιλοξενούμενων είναι δίκαιο.

1044.     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 – ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Έχασε με 1-2 από την Κέρκυρα εκτός έδρας ο Αγροτικός Αστέρας (2-4-2 εντός), δίκαιη ήττα απέναντι σε μία ομάδα που είναι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1-5 εκτός) έχασε από τον Κισσαμικό στο σπίτι της με 0-1 χωρίς να παίξει καθόλου καλά και δείχνει ότι βρίσκεται σε κρίση. Ο άσος στο 1,72 δείχνει δίκαιος.

1047.     ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Δίκαιη νίκη με καλή εμφάνιση για τον Κισσαμικό (3-3-2 εντός) με 1-0 στη δυνατή έδρα της Καρδίτσας. Συνεχίζει να παίζει καλά και να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Τα Τρίκαλα (3-2-3 εκτός) είχαν ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα, αφού στο πρόγραμμα έπαιζα με τον Ολυμπιακό Βόλου (3-0 στα χαρτιά βέβαια). Στο πιο πρόσφατο ματς τους έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλων παρότι έπαιξαν καλά. Δίκαιο το σετ, θα μείνουμε αμέτοχοι.

—-.        ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Για ακόμη μία εβδομάδα το παιχνίδι που παίζει ο Αχαρναϊκός και ο Παναιγιάλειος οι εταιρείες δεν το συμπεριλαμβάνουν στα κουπόνια τους, άρα και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εκτίμηση. Πάμε στο επόμενο.

1909.     ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Μια χαρά το πάει τον τελευταίο καιρό η Μπόρνμουθ, αν συνεχίζει να παίζει έτσι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο μέλλον για την παραμονή της και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ. «Νερά» κάνει η Άρσεναλ εδώ και τρεις αγωνιστικές, δεν είναι μόνο ότι δεν κερδίζει, το αξιοσημείωτο είναι πως δεν σκοράρει καν. Θεωρούμε αφύσικο να συνεχιστεί αυτό, θέλει το τρίποντο οπωσδήποτε για να εκμεταλλευτεί απώλεια ή απώλειες των Λέστερ και Μαν. Σίτι, ενώ πλησιάζει και το εντός την άλλη βδομάδα με τις «αλεπούδες». Κρίσιμο ματς για τους «κανονιέρηδες», θα τους δώσουμε όμως ψήφο εμπιστοσύνης σε αποδόσεις διπλασιασμού (2,025/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1908.     ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΑΝΔΗ

Ντέρμπι κορυφής για το Βέλγικο πρωτάθλημα. Η Μπριζ κέρδισε με 2-1 τη Λόκερεν εντός έδρας και συνεχίζει το εκπληκτικό σερί της στο σπίτι της (11-0-1). Για το κύπελλο κέρδισε με 1-0 τη Γάνδη και πέρασε στον τελικό, σίγουρα η αντίπαλος της θα θέλει να πάρει εκδίκηση. Η Γάνδη (7-4-1 εκτός) έκανε το 3×3 στο πρωτάθλημα στο 2016 με το 2-1 επί της Μπέβερεν και παρέμεινε στην κορυφή. Στο κύπελλο αποκλείστηκε από τη σημερινή της αντίπαλο και το κλίμα που επικρατεί δεν είναι το ιδανικό. Ο άσος στο 2,00 δείχνει δίκαιος.

1910.     ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Ντε Γκράαφστσαπ είναι ζωντανή στη μάχη της παραμονής , μετράει 2-0-2 μετά τη διακοπή πετυχαίνοντας το 2/2 μπροστά στο κοινό της (και στις δυο εκτός έδρας ήττες πάντως ικανοποίησε με την εικόνα της). Η Ναϊμέγκεν παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Άλκμααρ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 0-3, εξαιρετική όμως η ως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα, αν και νεοφώτιστη φιγουράρει σταθερά εντός των πλέι-οφ. Εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, η ποιότητα των φιλοξενούμενων αντισταθμίζεται από την έδρα και το καλύτερο μομέντουμ των γηπεδούχων, ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για ντέρμπι με ιδιαιτερότητες είναι το κερασάκι στην τούρτα για να πάμε οριστικά πάσο.

1911.     ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Μπορεί η Γκρόνινγκεν να μην άφησε καλές εντυπώσεις στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου (0-2-1), πήγε όμως στην έδρα της Τσβόλε και έβγαλε σπουδαίο διπλό παρά τις αρκετές απουσίες που προέκυψαν (όσοι έλειψαν σε εκείνο το παιχνίδι είναι αμφίβολοι τώρα). Η Καμπούρ είναι η μεγάλη απογοήτευση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του δεύτερου γύρου, μετράει 4/4 ήττες στις οποίες πραγματοποίησε μέτριες προς κακές εμφανίσεις, δείχνει ως τώρα ανήμπορη να καλύψει το κενό του Ογκμπέτσε (16 συμ./9 γκολ) που έφυγε για τη Βίλεμ. Το παιχνίδι είναι γειτονικό ντέρμπι, η Γκρόνινγκεν μπορεί να αξιοποιήσει τη δυνατή έδρα της (6-3-1 εντός) για να φτάσει σε ακόμα μια νίκη, το 1,67 του άσου στον Stoiximan μπορεί να μην είναι ευκαιρία, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει δίκαιο.

1912.     ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ – ΦΕΝΛΟ

Παιχνίδι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Σπάρτα μετράει 9-2-0 στα τελευταία 11 (9/11 over 2,5, 9/11 GG) και είναι αλάνθαστη στην έδρα της (10-0-0, 10/10 over 2,5, 7/10 GG). Η Φένλο έπειτα από δυο ήττες επέστρεψε στις νίκες, στο 5-3-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Δεν θα έχουν εύκολο απόγευμα οι γηπεδούχοι απέναντι σε μια από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που μπορεί να τους κοντράρει, όμως το εντός έδρας 10/10 τους δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις κόντρας.

1925.     ΤΟΡΙΝΟ – ΚΙΕΒΟ

Όχι και άσχημο παιχνίδι για την Τορίνο τηρουμένων των αναλογιών καθώς έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Σαμπντόρια αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει και μία νίκη καθώς έχει μχάσει σημαντικό έδαφος από την 8άδα και τι καλύτερο από ένα ματς κόντρα στην πολύ άνετη Κιέβο η οποία εκτός των άλλων μετράει ρεκόρ 0-4-6 στα 10 τελευταία ματς στο Τορίνο. Έστω και στο 1,70 ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1923.     ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Για 5ο συνεχόμενο ματς εντός έδρας αλλά και 5ο σερί συνολικά η Σασσουόλο δεν κερδίζει, αυτήν τη φορά δεν έχει να γκρινιάζει για τίποτε άλλο για την ήττα με 0-1 από τη Ρόμα καθώς στο φινάλε έχασε πέναλτι με τον Μπεράρντι. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα άγχος καθώς οι όποιες σκέψεις για Ευρώπη είναι αστείες ενώ η ουρά έχει απομακρυνθεί προ πολλού. Η Παλέρμο είναι σε πιο δύσκολη θέση αλλά και αυτή έχει ένα σχετικό μαξιλαράκι 6 βαθμών από την ουρά και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε ένα Χ που θα διατηρήσει ουσιαστικά αυτήν τη διαφορά. Στο καλοπληρωμένο 3,60 η σχετική επιλογή.

1922.     ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τη Νάπολι η Γιουβέντους ταξιδεύει στο Φροζινόνε για να αντιμετωπίσει ένα εκ των φαβορί για υποβιβασμό που διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 48 γκολ παθητικό. Η «βέκια σινιόρα» είναι σε τρομερή φόρμα με 13 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα κάνοντας νέο ρεκόρ μέσα σε μία σεζόν. Εκτός έδρας έρχεται επίσης από επτά διαδοχικά διπλά όπου σε όλα πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ και στα 6/7 κέρδιζε από ημίχρονο. Ασφαλής επιλογή (Young Guns) δείχνει το 2/2 στο 1,73 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1924.     ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΡΠΙ

Δε θα κουραστούμε ποτέ να γράφουμε για το πόσο εντυπωσιακό και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο παίζει η φετινή Νάπολι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι αποδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο κάθε εβδομάδα πως αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Σέριε Α, καθώς συμπλήρωσε επτά σερί νίκες και ισοφάρισε το ρεκόρ της που κρατούσε από τη σεζόν 1987-88, τότε που είχε στο ρόστερ της το Ντιέγκο Μαραντόνα. Η Κάρπι είναι πολύ φιλότιμη, παλεύει όλα τα παιχνίδια της, ειδικά στο 2016, όμως στο «Σαν Πάολο»  δε μπορεί να ελπίζει σε πολλά κόντρα στους εκρηκτικούς «παρτενοπέι». Οι γηπεδούχοι σκοράρουν όπως και όποτε θέλουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι αμυντικά δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Σε απόδοση 1,80 στην Bet365 επέλεξαν το over 2,5 γκολ της Νάπολι οι Young Guns, οι οποίοι τίμησαν και το ενδεχόμενο να πετύχει και τα περισσότερα τέρματα της αγωνιστικής στο 3,30 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1921.     ΜΙΛΑΝ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Σε εντελώς αντίθετους δρόμους και οι δύο. Η Μίλαν αποδεικνύει ότι επιτέλους κάτι αρχίζει να κινείται στο Μιλάνο έχοντας 4-2-0 στα τελευταία 6 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με αποκορύφωμα τις τελευταίες μεγάλες νίκες στο ντέρμπι της πόλης με 3-0 επί της Ίντερ αλλά και το άνετο 0-2 μέσα στο Παλέρμο. Η Ουντινέζε αντίθετα μετράει 5 ματς χωρίς νίκη έχοντας ρεκόρ 0-2-3 και σίγουρα αν θέλει να σπάσει το σερί αυτό θα πρέπει περισσότερο να εστιάσει σε κάποιο ματς στο Φρίουλι όπως πχ. το επόμενο με Μπολόνια. Άσος και γιατί όχι με μηδέν παθητικό όπως τα 4/5 τελευταία των Ροσονέρι (2,40).

1920.     ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Επαγγελματική νίκη με 1-0 πήρε η Πορτ Βέιλ απέναντι στη Σουίντον, αήττητη στα πιο πρόσφατα δέκα στο γήπεδό της (6-4-0) εκεί όπου από το ξεκίνημα μετράει 8-5-1. Η Κόβεντρι έρχεται από τρεις κολλητές ήττες, δείχνει να έχει πάρει την κάτω βόλτα, ενώ θα έχει και δυο σημαντικές απουσίες στα χαφ (ο Μάντισον πωλήθηκε στη Νόριτς, ο Βινσελό είναι τιμωρημένος). Το μομέντουμ των δυο αντιπάλων δε συνάδει με τις αποδόσεις φαβορί στο διπλό, η αξία βρίσκεται στην κόντρα και στο 1,80 του ασιατικού άσου +0,25 στην Bet365.

1918.     ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η Δόξα (4-2-4 εντός) κέρδισε με 1-0 το Παραλίμνι εκτός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική και πλησιάζει την πρώτη εξάδα. Δεν έπαιξε καλά και στάθηκε τυχερή σε αρκετές στιγμές. Ο Απόλλων Λεμεσού (3-4-3 εκτός) έρχεται από το πανεύκολο 4-0 απέναντι στην ουραγό Αγία Νάπα. Όποτε ήθελε έβαζε γκολ, έτσι έσπασε το ρεκόρ των τριών αγώνων χωρίς νίκη. Δύσκολο παιχνίδι, θα περιμένουμε το live.

1934.     ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Με 2/2 ήττες επέστρεψε από τη διακοπή το Αμβούργο, αρχίζει πάλι να κοιτάει προς τα κάτω, μεγάλες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει όταν πρέπει να κάνει παιχνίδι και να διασπάσει άμυνες που την περιμένουν, ενδεικτικό το 2-2-5 του εντός έδρας απολογισμού του και το γεγονός ότι πέτυχε πάνω από ένα γκολ μόνο σε 2/9 από αυτά. Μια ήττα (1-3 από Στουτγάρδη εντός) και μια ισοπαλία (1-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ) τα ως τώρα πεπραγμένα της Κολωνίας στο δεύτερο γύρο, σπουδαία η εμφάνιση της στην έδρα των «Λύκων», τόνωσε της ηθικό της ομάδας κατά τον κόουτς Στέγκερ. Η Κολωνία έχει μόνο δυο ήττες στα πιο πρόσφατα εννέα ματς πρωταθλήματος (2-5-2) και μόλις μια στις τελευταίες έξι εξόδους της (2-3-1, συνολικά εκτός μετράει 3-3-3).  Σφιχτά τα σετ, αποδίδουν καλά την αναμέτρηση, πρακτικά το παιχνίδι είναι τριπλή και πιθανώς θα κριθεί στο γκολ, τα λίγα τέρματα φαντάζουν επίσης λογικά αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ υποψιασμένες.

1941.     ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Στα τάρταρα η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της Βαλένθια μετά και την άνευ όρων παράδοση και τον διασυρμό που υπέστη από τη Μπαρτσελόνα με το 7-0 να είναι η πιο βαριά ήττα των τελευταίων 23 ετών. Εξαντλείται η υπομονή και των οπαδών της που ζητούν πλέον το κεφάλι του Γκάρι Νέβιλ αφού ο Άγγλος τεχνικός δείχνει ανήμπορος να την βγάλει από το τέλμα. Αυτή την αγωνιστική πάντως αναμετράται με την επίσης ντεφορμέ Μπέτις που αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-3-5). Συντηρητική προσέγγιση περιμένουμε από αμφότερες υπό το φόβο μιας νέας ήττας, το Χ ημίχρονο (2,10/Bet365) είναι μια καλή σκέψη αν σκεφτούμε πως και η Βαλένθια το έχει επιβεβαιώσει στα 12/22 παιχνίδια της. Με την ίδια λογική μπορεί να επαληθευτεί και το ενδεχόμενο να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ που πληρώνει 2,05 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1939.     ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τη Φλίτγουντ από τη Μπάρνσλεϊ, έμεινε έτσι εκτός τελικού Τρόφι, μεγάλη η απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Στο πρωτάθλημα έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία οχτώ (1-4-3) με αποτέλεσμα να πέσει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Σριούσμπερι έχει έναν παραπάνω πόντο από τη Φλίτγουντ και βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή, 2-0-4 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι, έχει πάντως μόνο μια ήττα στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-1-1). Εκτός πραγματικότητας τα σετ, δεν είναι φαβορί του 2,00 η Φλίτγουντ σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα εξάποντου, ειδικά από τη στιγμή που θα κουβαλάει την κούραση των 120 λεπτών από τον ημιτελικό της Πέμπτης, η Σριούσμπερι αποδίδει καλύτερα μακριά από το σπίτι της και μπορεί κάλλιστα να επαληθεύσει το 2 Draw No Bet στο 2,85 του Stoiximan, σημείο που συμπεριέλαβε στις επιλογές του ο Betol.

1938.     ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΕΡΙ

Στον τελικό του Τρόφι προκρίθηκε η Μπάρνσλεϊ, έκαμψε την αντίσταση της Φλίτγουντ στα πέναλτι (με 1-1 ολοκληρώθηκαν και οι δυο αναμετρήσεις), ενώ στο πρωτάθλημα έχει πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες. Η Μπέρι βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση, 1-1-4 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα έξι για το πρωτάθλημα, είχε επτά κολλητές εκτός έδρας ήττες προτού να κερδίσει στην πιο πρόσφατή της έξοδο την Όλνταμ. Κοιτάζοντας κανείς τις πρόσφατες επιδόσεις των δυο αντιπάλων μπορεί να πάει εύκολα στον άσο, πρέπει πάντως να μπει στο ζύγι και η επιβάρυνση της Μπάρνσλεϊ από τα 120 λεπτά του ματς της Πέμπτης.

1942.     ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Η Βασιλεία είναι σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Πούλησε μερικούς καλούς παίκτες, όμως δεν έχασε σε ποιότητα. Δεν έδειξε, ωστόσο, σπουδαία σημάδια στην χειμερινή προετοιμασία και στα φιλικά δεχόταν γκολ. Είναι δύσκολο, πάντως, να την κοντράρει κανείς εντός συνόρων και μόνος αντίπαλος είναι ο εαυτός της. Η Λουκέρνη θα είναι μυστήρια υπόθεση στο δεύτερο μισό. Η εσωτερική κόντρα Μπάμπελ (τεχνικός)-Φρίνγκερ (αθλητικός διευθυντής) έβγαλε νικητή τον πρώτο. Το θέμα είναι ότι ο γερμανός θα κρίνεται πλέον πολύ αυστηρότερα από μία διοίκηση που περιμένει πολλά. Και μετά την πώληση του αρχισκόρερ Λεσκάνο στην Ίνγκολσταντ, δεν μπορεί να καλύψει το κενό με τον μεσοεπιθετικό Νοϊμάιρ από τη Βαντούζ. Ίσως κάνει χειρότερο δεύτερο μισό, αλλά στην πρεμιέρα μπορεί να σκοράρει. Δεν βρίσκουμε αξία στα χάντικαπ της Βασιλείας, ούτε καν στο GG και over 2,5 που πληρώνει μόνο 2,00 στην Bet365.

1943.     ΒΕΡΟΙΑ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Το πάλεψε στο ΟΑΚΑ η Βέροια (4-7-9), όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, χάνοντας με 3-0 από την ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της. Μεγάλο πρόβλημα της «Βασίλισσας» του Βορρά είναι η επίθεση, καθώς έχει τη χειρότερη της κατηγορίας με μόλις 11 γκολ ενεργητικό, ενώ μπροστά στο κοινό της έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-3-6), βρισκόμενη μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Όλο και πιο κοντά στη Φούτμπολ Λιγκ βρίσκεται η Καλλονή (2-4-14), η οποία απέχει εννέα βαθμούς από τη σωτηρία και η νίκη κρίνεται απαραίτητη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ωστόσο, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό (0-1-9 εκτός) και έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 14 γκολ ενεργητικό. Ο άσος στο 1,80 θα αποτελούσε μία καλή επιλογή αν η Βέροια ήταν αξιόπιστη εντός έδρας και αν το ματς δεν είχε χαρακτήρα τελικού για την Καλλονή. Μόνο στα λίγα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε, αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν με το σταγονόμετρο, ενώ και το παιχνίδι από μόνο του κρίνει πολλά αναφορικά με τη μάχη της παραμονής.

—-.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ 

Παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας ο Ατρόμητος, όμως οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα του Περιστερίου να ξεκολλήσει από εκεί. Φουριόζα στο νέο έτος η ΑΕΚ, είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και με μόλις 2 γκολ παθητικό στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις, επιβεβαιώνει την εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία. Ο Δέλλας ξέρει πολύ καλά την πρώην ομάδα του και θα προσπαθήσει να απενεργοποιήσει τα ατού της, πηγαίνοντας το ματς σε χαμηλό τέμπο, με το under 2 να έχει τον πρώτο λόγο στο 1,95 της Bet365, επιλογή που ευνοείται και από την παράδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1944.     ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Αντμίρα, μπορεί όλοι να περίμεναν πως θα παλέψει για την παραμονή, εκείνη όμως έχει διαψεύσει όλα τα προγνωστικά και καταλαμβάνει την 5η θέση της κατάταξης, στο +10 από την ουρά. Με πολλά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία της Σάλτσμπουργκ, μπορεί να σφύζει από ταλέντο αλλά πάσχει από συνοχή, αναμένεται να δώσει μέχρι τέλους μάχη με τον τίτλο με τον ανταγωνισμό από τις ομάδες της Βιέννης να είναι έντονος. Δεν αμφισβητούμε την ποιοτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, αλλά το 3-5-2 που μετρούν ως τώρα μακριά από το σπίτι τους δεν δικαιολογεί την απόδοση του διπλού στο 1,40, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα.

1946.     ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν την Πέμπτη στα πλαίσια του κυπέλλου, με την Ουτρέχτη να θριαμβεύει στο Αϊντχόφεν και να παίρνει πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά με το εμφατικό 3-1. Στο πρωτάθλημα η Ουτρέχτη έχασε σε δυο κολλητά εκτός έδρας ματς με Ρόντα και Τβέντε, παραμένει πάντως σε θέση πλέι-οφ, με μεγάλο της όπλο την αήττητη έδρα της (6-3-0). Η PSV έχει κάνει το 4/4 στο δεύτερο γύρο, εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες του Άγιαξ και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή. Τρέχει αήττητο 15 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (12-3-0) και μακριά από το σπίτι της μετράει 7-3-1. Αρκετά προσεγμένα τα σετ, δεν ξέρουμε κατά πόσο η Ουτρέχτη είναι ικανή να σταματήσει για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες την Αϊντχόφεν (που λογικά θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον Γκουαρδάδο), προτιμότερη επιλογή δείχνει η αποχή αφού το ματς μοιάζει για τριπλή.

1948.     ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Μπορεί να παραμένει αήττητη ακόμα η Τσέλσι με τον Γκους Χίντινκ στον πάγκο της (2-5-0 στο πρωτάθλημα), όμως και πάλι δε θυμίζει σε τίποτα το σύνολο περασμένων ετών. Δείχνει κάπως να ανεβαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα η εύκολη νίκη της με 3-0 επί της Στόουκ. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός των «μπλε», μπορεί η Γιουνάιτεντ να φύγει αλώβητη από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Στο πινακάκι του Betol το 1,80 του ασιατικού διπλού +0,5 (Χ2) της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1949.     ΜΠΟΡΝΤΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Εντελώς αψυχολόγητη η Μπορντό, έχασε 1-5 από τη Λιλ στο Λιγκ Καπ, ακολούθησε το 4-0 επί της Ρεν και την Τετάρτη ηττήθηκε με 0-3 από τη Λυών, σε ένα παιχνίδι που έσπασε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα (4-3-0) και που η έκταση του σκορ αδικεί την προσπάθειά της. Η Σεντ Ετιέν φαίνεται να παίρνει τα πάνω της, ήταν εξαιρετική παρά την ήττα από την Παρί με 0-2, αλλά επιβεβαίωσε το ανέβασμά της περνώντας με 0-1 από τη Ρεν, διακόπτοντας σερί 0-1-6 στις τελευταίες εξόδους της. Καλά στοιχεία δείχνουν και οι δυο εσχάτως, κακή συγκυρία το ότι παίζουν μεταξύ τους και από τη στιγμή που τα σετ μας φαίνονται σωστά μοιρασμένα θα κρατήσουμε αποστάσεις.

1966.     ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Τρία ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Πάκος (0-2-1) με το 2-2 στην έδρα της Αρούκα, πάντως στα τελευταία οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόνο από τη Σπόρτινγκ (3-4-1). Τρία ματς χωρίς ήττα η Μποαβίστα (2-1-0), έστω και αν ζορίστηκε πήρε το 0-0 από την ποιοτικότερη Μπράγκα, κατάφερε έτσι, έστω και στην ισοβαθμία, να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Λογικό φαβορί η Πάκος, θα έχει όμως δυο καλές απουσίες στη μεσαία γραμμή, ενώ και η Μποαβίστα δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή της φετινή κατάσταση. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

1962.     ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Ακαδέμικα, υποχώρησε έτσι εκ νέου εντός της επικίνδυνης ζώνης, στην έδρα της πάντως τρέχει αήττητο επτά αγώνων (4-3-0) με τα έξι τελευταία από αυτά να επιβεβαιώνουν το αμφίσκορο. Η Νασιονάλ έσπασε αρνητικό σερί οχτώ παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-3-5) χάρη στο 3-1 επί της ουραγού Τόντελα, μετράει έξι σερί over 2,5 (5/6 και GG), μακριά από το σπίτι της όμως είναι απογοητευτική (1-2-7 εκτός). Άνευ λόγου και αιτίας φαβορί το διπλό στη αναμέτρηση αυτή, η Ακαδέμικα είναι σαφώς βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό και βρίσκει απέναντί της μια ομάδα που χάνεται στις εξόδους της, σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, στο 2,05 ο ασιατικός άσος 0:0 στην Bet365.

1965.     ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Καθαρή ήττα για την Ουνιάο στην έδρα της Γκιμαράες με 1-3, διατηρεί προς ώρας απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή (+6) αφού έχει μετατρέψει το σπίτι της σε φρούριο (5-3-2 συνολικά εντός), έχοντας μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε ένα τέρμα (4-1-0, 4/5 under 2,5, 5/5 NG). Η Μορεϊρένσε έχει πάρει την κάτω βόλτα, 1-0-4 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε (5/5 GG & over 2,5), έχει δεχθεί 17 τέρματα στο διάστημα αυτό. Η μέρα με τη νύχτα η φιλοσοφία των δυο αντιπάλων, απρόβλεπτη η αναμέτρηση στα μάτια μας, η Μορεϊρένσε είναι επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της με τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε εξόδους της (θα στερηθεί πάντως κατά πάσα πιθανότητα τον τοπ σκόρερ Ράφαελ Μάρτινς), η Ουνιάο θα πάει πάλι για το μισό-μηδέν, δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

1972.     ΛΟΥΓΚΟ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Η βασίλισσα των ισοπαλιών Λούγκο (12 στις 23 πρώτες αγωνιστικές), έρχεται από τρία σερί Χ και έχει χάσει μόνο μια φορά στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις της (4-8-1), ενώ μετρούσε και δέκα σερί GG πριν από το στείρο 0-0 απέναντι στη Γιαγκοστέρα. Η Μιραντές δε φάνηκε να επηρεάζεται από τα ματς με τη Σεβίλλη (έμεινε εκτός ημιτελικών κυπέλλου με δυο ήττες από τους Ανδαλουσιανούς) και συνέτριψε με 4-0 την Οσασούνα, εξακολουθεί να έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (36 τέρματα ενεργητικό) και να είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της (5-3-4 εκτός, 10/12 over 2,5, 8/12 GG), Πολύ αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση, η Λούγκο χάνει σπάνια στην έδρα της (5-5-2 εντός, τα 6 τελευταία GG), λογικά δείχνουν τα σφιχτά σετ, καλή σκέψη το GG στο 1,91 του Stoiximan, η Λούγκο σκοράρει με συνέπεια εδώ και καιρό, ενώ και η Μιραντές μακριά από το σπίτι της βρίσκει δίχτυα με μεγάλη ευκολία.

1971.     ΑΛΑΒΕΣ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Για την ισοπαλία πήγε στην έδρα της Οβιέδο η Αλαβές, πέτυχε εν τέλει το στόχο της και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Γιαγκοστέρα έσπασε το σερί των τεσσάρων ηττών με το 0-0 απέναντι στη Λούγκο, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-2-6) και μακριά από το σπίτι της μετράει 0-1-11. Με αυτά τα δεδομένα φαντάζει λογικό ο άσος να προσφέρεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα (ταβάνι το 1,45), δεν ποντάρονται τέτοιες τιμές σε αυτή την κατηγορία, με μεγαλύτερη δόση ρίσκου μπορεί να επιλέξει κανείς το συνδυαστικό 1 & NG στο 2,10 της Bet365, με τη Γιαγκοστέρα να έχει υποστεί τις 8/11 εκτός έδρας ήττες της χωρίς να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα.

1974.     ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β’

Το 2/2 έκανε η Μαγιόρκα με τον Φερνάντο Βάθκεθ στον πάγκο, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία αφού οι νέοι ιδιοκτήτες έριξαν χρήμα αποκτώντας έξι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές (τρεις στράικερ και τρεις εξτρέμ) που αναμένεται να αλλάξουν άρδην την εικόνα της. Η Μπιλμπάο Β’ έχει 5/5 ήττες εντός του 2016, είναι χωρίς νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές (0-3-8) και μακριά από το σπίτι της εξαφανίζεται εντελώς (0-2-10 εκτός). Ο άσος έχει κατρακυλήσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα (ανώτερη τιμή του το 1,60), δεν βλέπουμε το πώς δε θα επιβεβαιωθεί, αλλά δεν είμαστε και διατεθειμένοι να τον αγοράσουμε όσο-όσο.

1973.     ΧΙΡΟΝΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας. Βρήκε επιτέλους τον τρόπο να κερδίζει στην έδρα της η Χιρόνα, μετράει τρία κολλητά τρίποντα μπροστά στο κοινό της, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο να διαβεί αν θέλει να προσεγγίσει τα πλέι-οφ. Η Ταραγόνα σταθερά από το ξεκίνημα βρίσκεται εντός ή γύρω από την πρώτη εξάδα, 2-2-1 ο απολογισμός της εντός του 2016. Υπερβολικός κατά τη γνώμη μας ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, δε θα μας προξενήσει εντύπωση αν η εντυπωσιακά σοβαρή Ταραγόνα καταφέρει να φύγει αλώβητη από το ντέρμπι.

1947.     ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΑΠΟΕΛ

Ο Εθνικός Άχνας (3-5-2 εντός) έπαιξε καλά με την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό, έχασε με 0-1. Έχει το +7 από τον υποβιβασμό, αλλά δεν μπορεί αν νιώθει εντελώς ασφαλής. Ο ΑΠΟΕΛ (8-2-0 εκτός) κέρδισε με περίσσια ευκολία με 6-1 τη Νέα Σαλαμίνα, πλέον συμπλήρωσε τέσσερις νίκες και απέχει μόλις δύο πόντους από την κορυφή που κυνηγάει. Το διπλό πολύ μικρό όπως περιμέναμε.

1293.     ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ – ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Αποδυναμωμένη βγαίνει μεταγραφικά η Κομέρσιο, καθώς έχασε πολλά από τα αστέρια της, χωρίς ωστόσο να φέρει κάποιο μεγάλο όνομα στην ομάδα. Αναμένεται κάτω από το μέσο της βαθμολογίας. Το ίδιο αποδυναμωμένη βγαίνει και η Γκαρσιλάσο, η οποία για ακόμα μία χρονιά έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό. No Bet.

1986.     ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Πέρασε και δεν ακούμπησε από το Μόναχο η Χόφενχαϊμ,  κολακευτικό το 0-2 της ήττα της, καθώς οι Βαυαροί δημιούργησαν πολλές ακόμα ευκαιρίες για γκολ. Σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης η ομάδα του Στέφενς, στο -5 από τα μπαράζ και στο -7 από την απευθείας σωτηρία, έχει πετύχει μόλις μια νίκη μπροστά στο κοινό της από το ξεκίνημα (1-5-3 εντός). Η Ντάρμσταντ έρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Σάλκε, μακριά από το σπίτι της είναι πολύ πιο αποτελεσματική, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 4-2-3. Εξάποντο παραμονής είναι το παιχνίδι, οι εκτός έδρας επιδόσεις της Ντάρμσταντ δεν δικαιολογούν την τόσο μεγάλη ψαλίδα των τιμών, μάλλον κολακεύουν τους γηπεδούχους οι τιμές του άσου.

1987.     ΜΟΝΤΕΝΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τη Μόντενα (1-2 από την Τερνάνα), το πάλεψε πάντως, παρόλο που από το 13’ είχε αριθμητικό μειονέκτημα. Στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, μπροστά στο κοινό της μετράει 7-2-3, έχοντας συγκεντρώσει τους 23/25 φετινούς βαθμούς της. Η Τσεζένα έρχεται από δυο σερί εντός έδρας νίκες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα μακριά από το σπίτι της (1-4-6 εκτός), ωστόσο στην πιο πρόσφατή της έξοδο στη Μπρέσια δεν θα έχανε αν δεν αδικούταν εξόφθαλμα από τη διαιτησία. Οι αριθμοί δείχνουν άσο, η Τσεζένα πάντως είναι ποιοτικότερη ομάδα και δείχνει πολύ πιο φρέσκια μετά τη διακοπή, κατά τη γνώμη μας το παιχνίδι είναι καθαρή τριπλή και καλύτερα να μην μπλέξουμε.

1994.     ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΕΜΠΟΛΙ

8 σερί ματς χωρίς νίκη η Αταλάντα και μάλιστα με ρεκόρ 0-3-5, το χειρότερο παράσημο πάντως είναι η ήττα από τη Βερόνα που είναι και η μοναδική φετινή νίκη της Ελλάς, της ουραγού της Serie A. Από την άλλη έχουμε μία Έμπολι που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος έχοντας όχι απλά εξασφαλίσει τη σωτηρία αλλά βρισκόμενη στην πρώτη 8άδα και μάλιστα με εντυπωσιακές εκτός έδρας επιδόσεις σκοράροντας και στις 9 τελευταίες εξόδους της. Κανείς δεν θα πει όχι στο Χ του 3,15, αν ξεφύγει μπορεί άνετα να πάει και προς τα δεξιά.

1992.     ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Σταντάρ Λιέγης (6-2-4 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τη Λέουβεν αρκετά εύκολα και πλέον απέχει μόλις ένα πόντο από την προνομιούχο πρώτη εξάδα. Στο κύπελλο προκρίθηκε στον τελικό μετά το 1-1 με τη Γκενκ και το 2-0 του πρώτου ματς, φαίνεται ότι η χρονιά της έχει αλλάξει και πλέον κινείται συνεχώς ανοδικά. Πήρε δανεικό τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Μανιάτη. Η Σιντ Τρούιντεν (3-2-7 εκτός) έχασε με 1-2 από την Άντερλεχτ, έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, όμως η ποιότητα της αντιπάλου δεν της το επέτρεψε. Σίγουρα η γηπεδούχος είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά στο 1,30 δεν υπάρχει καμία αξία, όπως και στο -1,5.

2025.     ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα μέσα στο 2016 η Μπεσίκτας, καθώς και τα δυο παιχνίδια της αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, βρέθηκε έτσι στο -5 από την πρωτοπόρο Φενέρ (που έχει τρία παιχνίδια παραπάνω μετά την ήττα της Παρασκευής από την Ανταλιασπόρ). Έχει δώσει ματς μόνο στα πλαίσια του κυπέλλου, όπου και συνεχίζει στα προημιτελικά. Η Γκαζιαντέπ έμεινε εκτός του θεσμού (ήττα 1-3 από τη Γαλατά), στο πρωτάθλημα έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία επτά (3-3-1), αυτήν της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μπούρσα. Δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι, η μακρά αποχή της Μπεσίκτας από το πρωτάθλημα θολώνει αρκετά το τοπίο, θα μείνουμε αμέτοχοι.

2027.     ΘΕΛΤΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου η Σεβίλλη απέναντι στη Θέλτα αφού με το 4-0 βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον τελικό. Οι δύο ομάδες πριν τη ρεβάνς στο Βίγκο θα αναμετρηθούν στη Γαλικία και για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Σεβίλλη είναι σε πολύ καλή φόρμα αφού τον τελευταίο μήνα έχει απολογισμό 8-0-1 σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας όμως είναι μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα (0-6-4). Δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο της με την πληγωμένη Θέλτα που ίσως έχει στη διάθεση της τον Νολίτο μετά από σχεδόν δύο μήνες. Καλύτερη η ενασχόληση με τα γκολ και το over 2,5 (2,025/Bet365)που έχει επιβεβαιωθεί και στα δύο φετινά μεταξύ τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2028.     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μαγνητίζει τα βλέμματα στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός προελαύνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζει με 19 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία, έχοντας ως μοναδικό στόχο να τερματίσει αήττητος στη Σούπερ Λιγκ. Έκρυθμη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, η εβδομάδα που πέρασε είχε διάφορα προβλήματα, με αποχωρήσεις στελεχών και το μέλλον του Τούντορ να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή. Δεν εντυπωσιάζουν στο νέο έτος οι «ερυθρόλευκοι», με την άμυνα τους να μην είναι το ίδιο σταθερή όπως το 2015, ενώ ο «Δικέφαλος» συνεχίζει τη μέτρια εικόνα του, έχοντας όμως τα περισσότερα αμφίσκορα στην κατηγορία (13/20). Ακόμα ένα θεωρούμε πως θα δούμε στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το GG να αποτελεί επιλογή στο ελκυστικό 2,22 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1272.     ΠΟΥΜΑΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας Πατσούκα, ταξιδεύει σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες, αυτή της Πούμας. Τρεις συνεχόμενες νίκες για τους φιλοξενούμενους, με τελευταία αυτή κόντρα στη Μοντερέι με 3-1 εντός έδρας. Μέτριο ξεκίνημα για την Πούμας, η οποία σε τέσσερεις αγώνες μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Άτλας. No Bet.

2032.     ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Πρώτη ήττα εντός του 2016 για την Οσασούνα στην έδρα της Μιραντές, της ήρθε βαρύ το τελικό 0-4, εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι-οφ, ενώ θα έχει και τη σημαντική επιστροφή του κομβικού επιθετικού Νίνο (22 συμ./5 γκολ). Ανάσα για την Αλμερία το 2-1 επί της Σαραγόσα, προσπαθεί να προσεγγίσει θέσεις σωτηρίας, μεγάλες πάντως οι αδυναμίες της μακριά από το σπίτι της (0-5-6 εκτός). Απολύτως λογικό φαβορί του αγώνα οι γηπεδούχοι, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1,85 του άσου για να ασχοληθούμε σοβαρά.

1295.     ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Την τελευταία στιγμή σώθηκε πέρσι η Αγιακούτσο, καθώς η ομοσπονδία του Περού αφαίρεσε βαθμούς από τη Σενσιάνο (μία από τις επίσημες αγαπημένες του Betblog) λόγω χρεών, με την τελευταία να υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία. Αποδέσμευσε αρκετούς ποδοσφαιριστές η Αγιακούτσο, πήρε άλλους τόσους, στόχος η παραμονή. Υψηλές βλέψεις για την Ουνιβερσιτάριο στη φετινή χρονιά, πραγματοποίησε καλές μεταγραφές, πάσχει όμως στην άμυνα και αυτό ίσως κοστίσει. Κακή προϊστορία για τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Αγιακούτσο, προβάδισμα στον άσο.

2034.     ΛΟΚΕΡΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ

H Λόκερεν (2-4-6 εντός) έχασε στη δυνατή έδρα της Μπριζ με 1-2, αναμενόμενη ήττα. Προηγήθηκε για μόλις 1’ αφού δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση, δίκαιη ήττα, παρότι το πάλεψε. Αρκετές απουσίες ταλαιπωρούν τη Λόκερεν, όπως αυτές των σημαντικών χαφ Μίριτς (22 συμ./4 γκολ) και Μπολμπάτ (12 συμ./2 γκολ), εκτός θα είναι και ο στόπερ Μάριτς (22 συμ./3 γκολ), υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμφίβολοι που είναι ημιβασικοί. Η Οστάνδη (3-5-4 εκτός) σε ένα ματς ροντέο έμεινε στην ισοπαλία, με 3-3, με τη Μουσκρόν. Προηγήθηκε με 2-0, αλλά η αντίπαλος της έπειτα έπαιξε αρκετά καλά και ισοφάρισε, κατάφερε να ξαναβρεθεί μπροστά στο σκορ, όμως δεν το διατήρησε μέχρι τη λήξη του ματς. Στα τελευταία λεπτά με το σκορ στο 3-3, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να κερδίσει το ματς. Άξιζε το τρίποντο και θα έπρεπε να το πάρει, ακόμα χωρίς νίκη στο 2016, αν και έχει παίξει καλά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν βρίσκουμε το λόγο το line να είναι στο +0,25, οι Young Guns έχουν ήδη επιλέξει το συγκεκριμένο σημείο.

1967.     ΠΟΡΤΟ – ΑΡΟΥΚΑ

Πρακτικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου η Πόρτο, έπειτα από το 3-0 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε, διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 2/2 με τον Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο και δείχνει σιγά-σιγά να ανεβάζει στροφές. Η Αρούκα με το 2-2 απέναντι στην Πάκος έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη (0-2-2), είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (10 σε 20 αγωνιστικές) και τις λιγότερες ήττες, πλην των τεσσάρων μεγάλων της χώρας (5-10-5 ο συνολικός της απολογισμός). Μόνο με κάποιο στοίχημα με γκολ μπορούμε να ασχοληθούμε εδώ, 8/9 GG & over 2,5 μετράει στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Αρούκα, 5/5 GG έχει και στις πιο πρόσφατες εξόδους της,καλοπληρωμένο το αμφίσκορο στο 2,62 της Bet365.

2035.     ΓΡΑΝΑΔΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλήσει άλλους βαθμούς εκτός έδρας η Ρεάλ που νίκησε μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες εξόδους της (1-2-2). Μπροστά στον κόσμο της είναι σχεδόν πάντα υπερηχητική αλλά μακριά από τη Μαδρίτη δεν πείθει. Το «Νουεβο Λος Κάρμενες» είναι ένα γήπεδο που μπορεί αν πιάσει καλή απόδοση να κάνει περίπατο και η Γρανάδα μία από τις πιο βατές αντιπάλους προκειμένου να κάνει μία πειστική νίκη. Από τη στιγμή που εμφανίζεται πολύ ορμητική στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της θεωρούμε πως η νίκη της μπορεί να έρθει από το πρώτο 45λεπτο. Στο 1,73 παίζεται το 2/2 στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2036.     ΡΟΜΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Βρίσκει τα πατήματα της σιγά-σιγά με το Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο η Ρόμα, όμως ακόμα δε μας έχει πείσει για την αγωνιστική της βελτίωση. Η ανασταλτική της λειτουργία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, τα οποία εντείνονται ακόμα περισσότερο από τις πολλές απουσίες στη μεσοαμυντική γραμμή. Παραπαίει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σαμπντόρια, διάστημα στο οποίο αγνοεί τη νίκη και δε λέει να ξεφύγει από τις περιπέτειες αναφορικά με την αποφυγή του υποβιβασμού. Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων τα πολλά αμφίσκορα, με τους «τζιαλορόσι» να μετρούν 15/23 και τους «μπλουτσερκιάτι» 17/23. Μοιραία στρεφόμαστε στο GG, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2038.     ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Όσα κερδίζει εκτός έδρας τα χάνει εντός η Μαρσέιγ, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα ματς στο «Βελοντρόμ», κάτι που επιβεβαιώνει πως ευνοείται όταν δεν πρέπει να κάνει η ίδια παιχνίδι. Στον αντίποδα, η Παρί δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους και από έδρες, καθώς έχει μετατρέψει σε έναν υγιεινό περίπατο το φετινό πρωτάθλημα και κυνηγάει ότι ρεκόρ υπάρχει στη χώρα. Τρίτη σε αμφίσκορα οι γηπεδούχοι, πρώτοι στα over 2,5 οι φιλοξενούμενοι και τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο στο μεγάλο ντέρμπι της Γαλλίας. Σε απόδοση 2,00 προσφέρει η Bet365 το over 2,5, το οποίο αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότεραεδώ.

2049.     ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα της Αργεντινής. Πάλεψε μέχρι τέλους για την είσοδο στο Λιμπερταδόρες η Ιντεπετιέντε, όμως ηττήθηκε στη Λιγκίγια από τη Ροζάριο. Το οικονομικό πρόβλημα μοιάζει να διορθώνεται, ενώ στα αγωνιστικά ο Πελεγκρίνο έμεινε στον πάγκο και το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά, με κορυφαία την επιστροφή του Ντένις από την Αταλάντα, προκειμένου να κατακτηθεί επιτέλους ένας τίτλος. Παραμένει στο τιμόνι της Μπελγράνο ο Σελίνσκι, μετά και την περσινή επιτυχία της εισόδου στο Σουνταμερικάνα για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε η φιλοξενούμενη, θεωρούμε πως αυτό θα της στοιχίσει. Έχουν απουσίες, αλλά και ενθουσιασμό οι γηπεδούχοι, με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο συγκεκριμένο ματς.

2055.     ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Άνετα επετεύχθη ο στόχος της παραμονής για τη Ντεφένσα, η οποία φυσικά κράτησε τον προπονητή Χόλαν, όμως προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και μάλλον βγαίνει χαμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Κράτησε τον κορμό της η Ουνιόν, όπως και το Μαδελόν, ο οποίος όχι απλά την έσωσε πέρυσι, αλλά την έφτασε και μέχρι τη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, όπου αποκλείστηκε από την Αλντοσίβι. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, καθώς έχουν μεγαλύτερη ομοιογένεια από τους γηπεδούχους και θεωρούμε πως στην πρεμιέρα θα είναι πιο έτοιμοι.

2037.     ΙΚΙΚΕ – ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Κακή εμφάνιση στο προηγούμενο ματς για τους φιλοξενούμενους, θα μπορούσαν να είχαν γνωρίσει ακόμα και την ήττα, κατάφεραν όμως να πάρουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά κόντρα στη μαχητική Κομπρεσάλ. Τρεις σερί ισοπαλίες για την Ικίκε, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ο’ Χίγκινς εκτός έδρας χωρίς τέρματα. Πραγματοποίησαν καλές μεταγραφές οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για την παραμονή. Δύσκολο έργο θα έχει η Κόλο Κόλο, ο ασιατικός άσος +1 αποτελεί επιλογή.

2122.     ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Με το δεξί άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα αμφότερες. Νίκη για την Ατλέτικο Νασιονάλ, αν και αγωνίζονταν για ένα ημίχρονο με δέκα παίχτες (3-1 την Αλιάνσα Πετρολέρα). Σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα για την Τζαγκουάρες, 2-1 εκτός τη Φορταλέζα. Δεν θα έχει εύκολο έργο η Νασιονάλ κόντρα στην Τζαγκουάρες, η οποία πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και αναμένεται να ”χτυπήσει” οχτάδα. No Bet.

2129.     ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Άσσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1294.     ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Χειρότερη χρονιά από την περσινή δε θα μπορούσαν να φανταστούν στην Αλιάνσα Λίμα, καθώς όχι μόνο δεν κατέκτησαν τίποτα, αλλά έχασαν  την τελευταία αγωνιστική το εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα (το οποίο κρατούσαν στα χέρια τους μέχρι το 90′). Στόχος της ομάδας η επιστροφή στον κορυφή, με τη διοίκηση να πραγματοποιεί πολλές και καλές μεταγραφές. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος η Αλιάνσα Ατλέτικο, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη δυνατή της έδρα, μένοντας εύκολα στην κατηγορία. Ενισχυμένη βγαίνει από το μεταγραφικό παζάρι. Με το δεξί θέλει να αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Αλιάνσα Λίμα, το γήπεδο αναμένεται γεμάτο, άσος.

2057.     ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΚΙΛΜΕΣ

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα της Αργεντινής. Νέα ομάδα χτίζει φέτος ο Γκαγιάρδο στη Ρίβερ. Αρκετές οι αλλαγές μετά την περσινή κατάκτηση του Λιμπερταδόρες και την παρουσία στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Επέστρεψε το αγαπημένο παιδί της κερκίδας, ο Ντ’ Αλεσσάντρο. Εξαιρετικά τα πήγε στο δεύτερο μισό η Κίλμες, όμως ο Σάβα αποχώρησε και στον πάγκο θα κάθεται ο άπειρος Γκρέλακ. Αποχώρησαν έντεκα παίκτες, παλεύοντας ακόμα για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της. Άσος αλλά η απόδοση δε λέει απολύτως τίποτα. Πιθανός ο συνδυασμός του με over 2,5.

2127.     ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Καμία από τις δύο δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη από την πρώτη αγωνιστική. Ήττα με 3-0 εντός έδρας κόντρα στη Ριονέγρο για την Τολίμα, η οποία είχε την κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίες, πλήρωσε όμως την αμυντική της αστάθεια. Βαριά ήττα και για την Κάλι, η οποία παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δέχτηκε στη συνέχεια τέσσερα γκολ, φεύγοντας από την έδρα της Κορτουλούα με το βαρύ 4-1. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, αλλά και στα πολλά γκολ, αφού και οι δύο έδειξαν αμυντικές αδυναμίες.

2054.     ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Όχι μόνο σώθηκε στο τέλος, αλλά κατάφερε να μπει και στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα η Κολόν, με το Φράνκο να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, κερδίζοντας με το σπαθί του τη θέση του. Αποχώρησαν συνολικά 16 παίκτες, όμως ελάχιστοι από αυτούς θα λείψουν πραγματικά στην ομάδα. Κάκιστη σεζόν πραγματοποίησε η Άρσεναλ, η οποία παρέμεινε στην κατηγορία χάρη στον καλό της μέσο όρο. Παρελθόν όπως αναμενόταν ο Καρούσο, στη θέση του πλέον ο Ροντίνα, που έδωσε θετικά δείγματα γραφής στη δεύτερη κατηγορία με τη νεοφώτιστη Βίγια Ντ. Αρκετά αποδυναμωμένη –τουλάχιστον θεωρητικά- από το πήγαινε-έλα των μεταγραφών, δύσκολα θα κάνει κάτι καλύτερο συγκριτικά με πέρυσι. Τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι.

2125.     ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ – ΤΣΙΚΟ

Σοβαρή εμφάνιση για την Πάστο την πρώτη αγωνιστική, κατάφερε να φύγει με το βαθμό τις ισοπαλίας από την έδρα της Όνσε Κάλντας, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή, εκμεταλλευόμενη το υψόμετρο. Κοίταξε στα μάτια τη Σάντα Φε η Τσίκο, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 εντός έδρας. Ασιατικός άσος -0,75.

2091.     ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Σπουδαία ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα για την Εσπανιόλα την προηγούμενη αγωνιστική, 3-3 κόντρα στην Ουατσιπάτο. Συνεχίζει να απογοητεύει η Αντοφαγκάστα, νέα ήττα αυτή τη φορά κόντρα στην Άουνταξ με 2-1 εντός έδρας. Ανάγκη βαθμών έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στην υπόθεση παραμονή. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

2045.     ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Πρωταθλήτρια της Β Νασιονάλ η Ατλέτικο Τουκουμάν. Στόχος της η παραμονή στα μεγάλα σαλόνια, για το λόγο αυτό προχώρησε σε λίγες, αλλά καλές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας ο Ασκονσάμπαλ, ο οποίος την ανέβασε κατηγορία. Ενισχυμένη βγήκε από το μεταγραφικό παζάρι η Ρασίνγκ, έδειξε και στον πρώτο προκριματικό του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στη Λεόν πως φέτος μπορεί να πραγματοποιήσει μία καλή σεζόν. Ο Μπάουσα αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο Σάβα. Ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς του 2-2 με τη Λεόν και φυσικά το μυαλό των φιλοξενούμενων θα είναι εκεί ως ένα βαθμό. Άκρατος ο ενθουσιασμός στην Τουκουμάν, η οποία παραδοσιακά μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της. Θα στηρίξουμε την έδρα.

2128.     ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Τεράστια νίκη σε μία δύσκολη έδρα πέτυχε η Σάντα Φε, 3-1 την Οριέντε Πετρολέρο για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, βρισκόμενη πλέον με το ένα πόδι στους ομίλους. Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας την Τσίκο. Θετικό ξεκίνημα και για τους φιλοξενούμενους, 3-0 εντός έδρας την Πατριότας. Υψηλές βλέψεις έχουν αμφότερες τη φετινή χρονιά. Δύσκολο παιχνίδι για να διαλέξουμε σημείο, no bet.

—-.        ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γουίλστερμαν, διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, κάτι που φαίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά από τέσσερεις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Κάτω του μετρίου η Οριέντε Πετρολέρο, η οποία παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μεσοβδόμαδα έπαιξε κόντρα στη Σάντα Φε εντός έδρας για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, χάνοντας εύκολα με 3-1. Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

—-.        ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να φανταστεί η Ρούμπιο Νου, καθώς μετά από δύο αγώνες μετράει μία νίκη κόντρα στη δυνατή Νασιονάλ και μία ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Καπιατά. Σε αντίθετη τροχιά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο άσος βρίσκεται ήδη στο πινακάκι των Young Guns.

—-.        ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας. Η γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της Γκουαρανί έχει αρχίσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Η ομάδα παρότι αγωνίζεται στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες (μεσοβδόμαδα έχασε στο Εκουαδόρ από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε), δεν έκανε μεταγραφές, χάνοντας μάλιστα σημαντικούς παίχτες. Το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο η Σέρο Πορτένιο, η οποία πραγματοποίησε καλές μεταγραφές. Διπλό.

sport24.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις