ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα έκλεψε φορτηγό και πήγε για διάρρηξη

Και οι πιο έμπειροι κλέφτες οχημάτων θα ζήλευαν την… ευκολία με την οποία διέρρηξε και έκλεψε μια γυναίκα το αγροτικό φορτηγάκι ενός 58χρονου από περιοχή της Νεάπολης Λασιθίου! Όταν, όμως, πήγε με αυτό να διαρρήξει το σπίτι ενός ηλικιωμένου, απέτυχε και συνελήφθη.

Η κλοπή του φορτηγού από την 42χρονη Ελληνίδα έγινε μέρα- μεσημέρι, αλλά κατάφερε να διαφύγει με αυτό και κατευθύνθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, όπου προσπάθησε να τρυπώσει στο σπίτι ενός 95χρονου. Όμως, ο ηλικιωμένος βρισκόταν μέσα, την πήρε είδηση και ειδοποίησε την Αστυνομία. Πρώτοι, εντόπισαν την δράστιδα οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης που την αναζητούσαν για την κλοπή του αγροτικού. Το όχημα αποδόθηκε στον 58χρονο ιδιοκτήτη του και η 42χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενη για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Σαν κύριος μπήκε στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου ένας  23χρονος Αλβανός, έσυρε στο δρόμο την μοτοσικλέτα ενός 49χρονου ενοίκου, τη φόρτωσε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε! Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Μύρωνα ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του αλλοδαπού, τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα και επέστρεψαν την κλεμμένη μηχανή στον ιδιοκτήτη της. Ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε  στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις