ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σημαντική πρόσφορα φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο Τρικάλων

Μεγάλη η συνεισφορά των τρικαλινών πολιτών προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων. Μετά την κοινή δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων και του «δικτύου αλληλεγγύη για όλους», τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου, με την ταινία Terraferma. Εκεί, αντί αντιτίμου εισόδου, οι πολίτες κλήθηκαν να προσφέρουν τον οβολό τους. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 600 ευρώ, με τα οποία αγοράστηκαν συγκεκριμένα φάρμακα, κατόπιν υπόδειξης των υπευθύνων του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Τα φάρμακα αυτά αγοράστηκαν από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Τρικάλων και από τη φαρμακαποθήκη «Ασκληπιός», διά του φαρμακείου Σκανδάλη – Νίτσα της πόλης μας. Τους ευχαριστούμε θερμά, καθώς προσέφεραν και πρόσθετο αριθμό φαρμάκων.

Οι συγκεκριμένες ποσότητες παραδόθηκαν σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016. Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους τρικαλινούς που, μετέχοντας στη συγκεκριμένη δράση, απέδειξαν ότι η κοινωνική αλληλεγγύη έχει γίνει σημαντικό στοιχείο της ζωής στην πόλη μας.

Το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων

Οι υπεύθυνοι του «δικτύου αλληλεγγύη για όλους»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις