ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απίστευτες εικόνες: Σε τεράστια λίμνη μετατράπηκε το κέντρο της Λάρισας! (φωτό – video)

Σε μία τεράστια λίμνη έχει μετατραπεί από το πρωί της Κυριακής τμήμα του εμπορικού κέντρου της Λάρισας, με επίκεντρο τις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Παλαμά, οι οποίες μαζί με κομμάτι του πολυσύχναστου πεζοδρόμου της Κούμα, έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει.

Το νερό που προφανώς προέρχεται από διαρροή κεντρικού αγωγού ύδρευσης έχει ξεπεράσει σε κάποια σημεία τους 10 πόντους με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ και της Πυροσβεστικής, αλλά και καταστηματάρχες και απλούς πολίτες να προσπαθούν να περιορίσουν το πρόβλημα.

Ήδη η τροχαία Λάρισας έχει αποκλείσει την οδό 28ης Οκτωβρίου αλλά και την Παλαμά.

Και όλα αυτά σε μία αγορά η οποία σήμερα Κυριακή είναι ανοιχτή…

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και το βίντεο:

mt5hibv yho2kay xdvhjir shjlxbv qncvqly q13ll5h 0f3r2ve 13o0kpt 3lbcwuo

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νωρίς το βράδυ εκτιμάται πως τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ θα αποκαταστήσουν τη σοβαρή βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης της Λάρισας στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Παλαμά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΔΕΥΑΛ,  έσπασε αγωγός δικτύου της στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και  Παλαμά ενώ εξαιτίας της  βλάβης πλημμύρισε υπόγειος χώρος πολυκατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σημείο της βλάβης και η άντληση των υδάτων έγινε από τη ΔΕΥΑΛ.

Τα συνεργεία υπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ, θα εργαστούν μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία χρονικά αναμένεται μέχρι νωρίς το βράδυ σήμερα.

Σημειώνεται  ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης δεν σταμάτησε η υδροδότηση των σπιτιών της περιοχής, αφού η ζημιά προκλήθηκε στο δευτερεύον (ενισχυτικό) δίκτυο.

Η κυκλοφορία στην 28ης Οκτωβρίου από την Κύπρου μέχρι την Κοραή έχει διακοπεί και θα αποκατασταθεί με τη διασταύρωση της βλάβης. Επίσης έχει διακοπεί και η κυκλοφορία  στην οδό Παλαμά. Σημαντικός αριθμός εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, όπως και ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης κ. Θ. Καφφές και το μέλος του Δ.Σ και δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Ζαούτσος βρίσκονται στο σημείο της βλάβης.

newsroom onlarissa.gr

Τελευταία ενημέρωση: 17:04

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις