Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Από Καρδίτσα μέχρι την… Ιταλία!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας (4-2-0 εντός) πραγματοποιεί μία συνηθισμένη ωραία χρονιά μέχρι τώρα, βρίσκεται στην όγδοη θέση, έχει δυνατή έδρα και αναμένουμε και στο 2016 να συνεχίσει με ίδιους ρυθμούς. Πολλά οικονομικά προβλήματα για τον Εργοτέλη, υπήρχε περίπτωση να μην κατέβει, όμως δείχνει να το παλεύει με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει. Στο κύπελλο έδωσε μάχη και έχασε με 0-1 από τον Πανιώνιο. Ο άσος κοντά στο 1,60 είναι δίκαιος.

Στο παιχνίδι της Αταλάντα με τη Τζένοα, η Αταλάντα μπορεί να προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες ωστόσο όταν αγωνίζεται μέσα στο σπίτι της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, κάτι το οποίο άλλωστε αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Σε αντίθετη μοίρα η Τζένοα η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, πόσο περισσότερο μάλλον όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Ευκαιρία νίκης για τους «νερατζούρι» απέναντι σε ομάδα στα μέτρα τους.

Τέλος, στον αγώνα Σαμπντόρια – Γιουβέντους, μία Σαμπντόρια βγαλμένη από τα όνειρα κάθε οπαδού της εμφανίστηκε για μία ώρα κόντρα στη μισητή Τζένοα, όμως μετά έδειξε τις γνωστές αυτοκτονικές τάσεις, για να επικρατήσει τελικά με 2-3. Ο Μοντέλα φαίνεται πως συμμορφώνει το χάλι των «μπλουτσερκιάτι» και με δύο σερί νίκες η ομάδα του έχει φτιάξει ψυχολογία. Η Γιουβέντους έφτασε τα οκτώ διαδοχικά τρίποντα και πλησίασε σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ίντερ. Δαιμονισμένη μοιάζει το τελευταίο διάστημα η «Μεγάλη Κυρία», όμως στο «Λουίτζι Φεράρις» αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες παραδοσιακά. Μονόδρομος το αμφίσκορο, καθώς οι γηπεδούχοι λύθηκαν επιθετικά, την ώρα που η άμυνα των «μπιανκονέρι» εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο στιβαρή με εντός.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις