ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θρήνος για τον χαμό του 19χρονου Στέλιου: Το τραγικό παιχνίδι της τύχης – Σήμερα η κηδεία του (φωτό)

Ανείπωτος είναι ο πόνος στην Αμυγδαλή της Αγιάς για τον ξαφνικό χαμό του 19χρονου Στέλιου Τζιμούρτου ο οποίος χθες οδηγώντας τη μηχανή του, έχασε τον έλεγχο και “καρφώθηκε” στο πίσω μέρος αγροτικού αυτοκινήτου σε δρόμο στο Στεφανοβίκειο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος νεαρός μετέβαινε στο Στεφανοβίκειο για τους αγώνες μηχανών και αυτοκινήτων “Drag Day” στους οποίους και συμμετείχε με την αγαπημένη του, υψηλού κυβισμού μηχανή.

stelios2

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο Στέλιος βρέθηκε στο χώρο των αγώνων το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια δεν άφησε τη μηχανή του εκεί όπως έπραξαν πολλοί προκειμένου να την χρησιμοποιήσει την επόμενη, αλλά την πήρε μαζί του σε γειτονικό χωριό όπου διανυκτέρευσε.

Το κακό δεν άργησε να γίνει καθώς επέστρεφε την Κυριακή στον χώρο των αγώνων και σε κλάσματα δευτερολέπτου, η αγαπημένη μηχανή του Στέλιου, μετατράπηκε σε τάφο για τον ίδιο.

stelios1

Και η τραγική ειρωνεία είναι πως ο 19χρονος ανήκε σε πολυμελή οικογένεια που λίγο καιρό πριν είχε χτυπηθεί ξανά από τη μοίρα, αφού ο Στέλιος έχασε σε αρκετά μικρή ηλικία τη μητέρα του…

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αμυγδαλής.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις