ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η συγκινητική προσπάθεια του Βασίλη Πιπέρη να στηρίξει τον αγώνα ζωής της νεαρής Ασπασίας

Τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά ως μέλος της Μπάντας που παίζει τα πάντα, μέσα από τους στίχους «Τι αγάπη κι ένα δάκρυ, μες στον στάβλο με τον Παύλο», που ακουγόταν πολλές φορές στο «Κομφούζιο» του Αντώνη Κανάκη, αλλά και από τη συμμετοχή του στα σκετσάκια της εκπομπής «ΑΜΑΝ, τα καθάρματα» του ΑΝΤ1.

Ηταν 17 Δεκεμβρίου 2010, μεσημέρι, κι ο Βασίλης Πιπέρης βρισκόταν έξω από την ταβέρνα ενός φίλου του. Ηταν η εποχή που δεν πρόσεχε τον εαυτό του, είχε φτάσει να ζυγίζει 170 κιλά, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ξαφνικά μεγάλη πίεση και να καταρρεύσει. Τα πάντα έσβησαν και κάπως έτσι άρχισε η περιπέτειά του με τα νοσοκομεία.

piperis

Ενάμιση μήνα μετά το εγκεφαλικό (και τις δύο ανακοπές) ο Βασίλης Πιπέρης εισήχθη σε κλινική αποκατάστασης, ωστόσο μια λοίμωξη είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του και πάλι στο νοσοκομείο. Ο γολγοθάς του συνεχίστηκε αρκετό καιρό, ωστόσο οι δυσκολίες δεν τον γονάτισαν. Σήμερα περπατάει φορώντας ειδικούς νάρθηκες και κρατώντας μπαστούνι, αφού κατάφερε να σηκωθεί από το αμαξίδιό του. Ονειρό του είναι να παίξει και πάλι μουσική, γι” αυτό και αυτήν την περίοδο συνεχίζει ακάθεκτος φυσικοθεραπείες.

Τον περασμένο Ιούνιο με πρωτοβουλία Λαρισαίων μουσικών, δόθηκε μία άκρως επιτυχημένη συναυλία για την οικονομική στήριξη του. Και φαίνεται πως ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχάσει και να δείξει αγνωμοσύνη.

Αντίθετα, μόλις ενημερώθηκε για τη νέα αντίστοιχη πρωτοβουλία για τη στήριξη της νεαρής Ασπασίας που το 2013 πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα και σήμερα δίνει τη δική της μάχη σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, αποφάσισε να συμβάλει κι αυτός με κάθε τρόπο. Είτε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είτε με αλεπάλληλα τηλεφωνήματα, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει φίλους και γνωστούς, ώστε η συναυλία για την στήριξη της Ασπασίας να είναι εξίσου επιτυχημένη.

aspasia-animus

Θυμίζουμε πως η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 8 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Το εισιτήριο κοστίζει μόλις πέντε ευρώ ενώ προπώληση πραγματοποιείται από τα Σουπερ Μάρκετ Τσουμάνης Λάρισα, το κομμωτήριο μικρών ζώων All 4 Paws, τα Ηχητικά Συστήματα Gemini, το βιβλιοπωλείο Παράθυρο στον Κόσμο, το περίπτερο στην πλατεία Φιλιππούπολης και το μπαρ Mosh-pit.

Η προσπάθεια του Βασίλη για την Ασπασία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Αξίζει να αγοράσουμε ένα, ακόμη κι αν δεν μπορέσουμε το βράδυ της Τρίτης να είμαστε στο κλειστό της Νεάπολης!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις