ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εκατοντάδες αγρότες με τα τρακτέρ “απέκλεισαν” τα Φάρσαλα (φωτορεπορτάζ)

Σε συμβολικό αποκλεισμό της πόλης των Φαρσάλων προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου αγρότες από την ευρύτερη περιοχή στο πλαίσιο κινητοποίησης από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας.

Εκατοντάδες αγρότες με τα τρακτέρ τους έκλεισαν το οδόστρωμα στις τρεις εισόδους της πόλης από Λαμία, Λάρισα και Βόλο.

Η κινητοποίηση έρχεται ως… προειδοποιητική βολή μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου και ενόψει της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης της Επιτροπής Μπλόκων στον Παλαμά στις 12 το μεσημέρι όπου θα αποφασιστεί η πορεία του αγώνα και θα υπάρξει συντονισμός σε πανελλαδικό επίπεδο.

“Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας. Όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει να παράγει. Όποιος νιώθει ότι ξεκληρίζεται με αυτές τις πολιτικές και δεν μπορεί να ζήσει ο ίδιος και η οικογένεια του, οφείλει να πάρει την θέση του στον αγώνα και τα μπλόκα. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης. Με την μαζική και μαχητική συμμετοχή μας και τον ενωμένο αγώνα μας θα τα καταφέρουμε.
Όλοι στους δρόμους του αγώνα!” σημειώνουν οι αγρότες.

Δείτε φωτογραφίες:

trakter farsala4 trakter farsala5 trakter farsala6 trakter farsala7 trakter farsala8 trakter farsala1 trakter farsala2 trakter farsala3

Ρεπορτάζ – φωτό: Στέφανος Ράγκος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις