ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Ποιες υπηρεσίες που ίσως δεν γνωρίζετε προσφέρουν τα ταπητοκαθαριστήρια;

Καθαρό χαλί, σημαίνει υγεία για όλη την οικογένεια! Οι ίνες του χαλιού και η ποιότητα της επιφάνειάς του, όσο και αν συγκρατούν την σκόνη, την απελευθερώνουν κιόλας στην ατμόσφαιρα του δωματίου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που μπορεί να ενισχύσει τις αλλεργίες και τα επιβλαβή σωματίδια.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να έχετε καθαρό χαλί, απολαμβάνοντας όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ταπητοκαθαριστήρια; Δοκιμάστε φέτος να στείλετε τα χαλιά και τις μοκέτες σας για εξωτερικό πλύσιμο.

Ίσως ήρθε η ώρα να μάθετε αλλά και να επωφεληθείτε από τον οικολογικό καθαρισμό, την καλύτερη μέθοδο στεγνού καθαρισμού, που μπορεί να διαμορφώσει ένα κυριολεκτικά…καινούργιο χαλί!

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι των ταπητοκαθαριστηρίων, μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένο οικολογικό πλύσιμο σε οποιαδήποτε ποιότητα τάπητα, χωρίς να φθείρουν καθόλου το χρώμα, αφαιρώντας όλους τους λεκέδες που μπορεί να είχε αποκτήσει το χαλί σας, όλο τον χειμώνα.

Ποιες υπηρεσίες παρέχονται σε ένα πακέτο τιμής;

  1. Καθαρισμός του χαλιού με ειδικά διαμορφωμένα μηχανήματα που εισχωρούν στις ίνες του, καθαρίζοντάς το σε βάθος. Τα μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας και είναι ταχύτατα!
  2. Επιδιόρθωση του τάπητά σας και ρέλιασμα αυτού αν χρειάζεται. Οποιοσδήποτε λεκές ή σκίσιμο έχει παρατηρηθεί στο χαλί σας, μπορεί να αφαιρεθεί με εγγύηση δίνοντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να φαίνεται το χαλί πιο καθαρό από ποτέ.
  3. Φύλαξη των ταπήτων για όσο καιρό χρειαστεί σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που μπορούν να συγκρατήσουν την υγρασία, την σκόνη και την ηλιακή ακτινοβολία 24 ώρες το 24ωρο.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για τον καθαρισμό αλλά και όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να δεχθούν τα χαλιά σας από τα εξειδικευμένα ταπητοκαθαριστήρια και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές : EXPRESSO

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις