ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότεροι από 400 αθλητές στον Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 13ow ημιμαραθώνιος  με αφετηρία τον Τύρναβο στις 11:00 π. μ. και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Στο Δημαρχείο της Λάρισας έγινε σήμερα η συνάντηση όλων των εμπλεκομένων για τη ασφαλή διεξαγωγή του ημιμαραθωνίου που έγινε πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δυο δήμων.

Ο κεντρικός συντονιστής κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος που είναι υπεύθυνος για το κομμάτι της αθλητικής διοργάνωσης στη Λάρισα ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και όλους τους εθελοντές που βοηθούν για  να πραγματοποιηθεί  με ασφάλεια ο ημιμαραθώνιος.

Ανέφερε και ευχαρίστησε προσωπικά  τον συνδιοργανωτή της εκδήλωσης και αντιδήμαρχο Τυρνάβου  κ. Τσιόπα  Χρήστο και τις οργανωμένες δομές που θα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στον ημιμαραθώνιο.

Η φετινή διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της διεκδίκησης της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 και όλες οι εκδηλώσεις έχουν αυτό το στόχο. Η διαδρομή είναι 21,5 χλμ. και οι συμμέτοχες θα ξεπεράσουν τις 400 ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο δήμος κάνει μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια βάση εθελοντών όπου θα μπορεί να αξιοποιείται ανά πάσα στιγμή Άθως πολλοί συμπολίτες μας ενδιαφέρονται και βοηθούν σε τέτοιες διοργανώσεις.

Ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Τσιόπας Χρήστος ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του και τόνισε ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των δυο δήμων. Για τον Τύρναβο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός και τόνισε ότι  είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή για κάθε ενδεχόμενο.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Αμπελακιώτη / Φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις