ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Audi: Η απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις

Όχι μόνο σε offroad συνθήκες αλλά και επιταχύνοντας στην άσφαλτο, τα αυτοκίνητα Audi ξεχωρίζουν, προσφέροντας πολλές δυνατότητες. Ακόμα και τα μεταχειρισμένα Audi μπορούν να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Έτσι κι αλλιώς πάνω από 100 χρόνια προσφέρουν την τέχνη της πρωτοπορίας σε κάθε καινούργιο μοντέλο, τελειοποιώντας ένα ένα τα συστήματά του, δημιουργώντας νέα ευφυήματα που ο οδηγός του σήμερα έχει ανάγκη.

Οι ειδικοί έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους και αποφάνθηκαν! Ποια είναι τα 3 μοντέλα που συνεχίζουν να πουλάνε πολύ, στην αγορά των usedAudi;

Audia3

Μικρομεσαίο αυτοκίνητο με κύρος και ζωντάνια. Διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειάς του και τις αξιόλογες επιδόσεις. Δείτε εδώ μερικές πολύ καλές επιλογές σε Audia3 και κάντε την ιδανική επιλογή!

Audia4

H ασφάλεια στην μετακίνηση είναι εδώ. Είτε καινούργιο είτε (καλά συντηρημένο) μεταχειρισμένο, μπορεί να συναρπάσει στον τομέα της άνεσης και της οδικής συμπεριφοράς. Αρκεί μία βόλτα για να πειστείτε! Το μοντέλο που ξεχωρίζει στην κατηγορίας του, είναι το A4 Avant με sport εμφάνιση και μεγάλο όφελος απόσυρσης. Δείτε μια μεγάλη ποικιλία από Audia4, με ένα κλικ.

AudiTT

Καλωσήρθατε στην τρίτη γενιά Audi. Το ΤΤ συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κομψότητα και μεγαλείο άνεσης, αλλά και μία κορυφαία αρχιτεκτονική κινητήρα. Το προκλητικό cabriolet Roadster εμπνέεται από όλα τα χαρακτηριστικά του TT και γίνεται ένα από τα πλέον πολυπόθητα ΙΧ. Κάντε κλικ και δείτε μερικές πολύ καλές επιλογές σε AudiTT.

Στην ιστοσελίδα carwall.gr μπορείτε να βρείτε όχι μόνο το μοντέλο που θέλετε, αλλά έχετε την ευκαιρία να καταχωρίσετε και το δικό σας ΙΧ προς πώληση, με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις