ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εκπτώσεις στους χώρους στάθμευσης στο Μύλο των Ξωτικών

Μαγικά Χριστούγεννα… και με πρόσθετες διευκολύνσεις κι υπηρεσίες προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων με αφορμή τον Μύλο των Ξωτικών. Με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και την ανάγκη για πρόσθετες λύσεις στον τομέα της στάθμευσης, ελήφθησαν δύο σημαντικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, η Αστική Ανάπτυξη (η δημοτική επιχείρηση που διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης) προχώρησε σε:

  • Λειτουργία του χώρου στάθμευσης επί της οδού Κανούτα ΚΑΙ τις επόμενες 5 Κυριακές, δηλαδή 6, 13, 20, 27 Δεκεμβρίου 2015 και 3 Ιανουαρίου2016. Αυτή η λειτουργία θα εξυπηρετήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους επισκέπτες και τους τρικαλινούς, τις ημέρες της μέγιστης προσέλευσης στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων.

  • Έκπτωση 30% στην τιμή της διανυκτέρευσης στον χώρο στάθμευσης της οδού Κανούτα, για τους διαμένοντες στα ξενοδοχεία της περιοχής των Τρικάλων. Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι εξυπηρετούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι επισκέπτες, καθώς υφίσταται ασφάλεια για τα οχήματά τους, στη μικρότερη δυνατή τιμή. Η διαπίστωση της διαμονής σε ξενοδοχείο γίνεται με την παροχή ειδικής κάρτας από τους ξενοδόχους, στους επισκέπτες.

  • Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έκπτωση 30% ισχύει και για τα ΑμεΑ  που είναι κάτοχοι ΙΧΕ. Η απόδειξη γίνεται με την επίδειξη εγγράφου για την ταυτότητα του ΑμεΑ και την ιδιοκτησία του ΙΧΕ (κάρτα ΑΜΕΑ, άδεια ΙΧΕ ΑΜΕΑ, κ.λ.π) και επιπλέον θα το οδηγούν οι ίδιοι ή θα είναι συνεπιβάτες.

Οι τιμές στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης είναι οι εξής:
Περιστασιακοί πελάτες:

  • από 07:00π.μ.έως 22:00μ.μ. χρέωση 1,60 ευρώ /ώρα την πρώτη ώρα
    και από  την δεύτερη  ώρα  0,80 ευρώ /30 λεπτά.
  • από  22:00μ.μ  έως  07:00π.μ. χρέωση 5,00 € για  όλες τις ώρες (διανυκτέρευση).
    Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον Φ.Π.Α.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις