ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βίτσας από Λάρισα: Δεν θα δεχτούμε η Ελλάδα να γίνει η πίσω αυλή μιας ακροδεξιάς Ευρώπης

Στη Λάρισα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας ο οποίος παρευρέθηκε και μίλησε σε συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Βίτσας μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις υποστήριξε «ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει» και συμπλήρωσε ότι δέχεται πόλεμο από τα Μ.Μ.Ε γιατί όπως σημείωσε «θα πληρώσουν εκατομμύρια για τις νέες άδειες».

vitsas larisa5

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και στην κρίση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας λέγοντας ότι «χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και κοινή λογική». «Ευτυχώς οι πιλότοι μας στο Αιγαίο δεν είναι τόσο νευρικοί όσοι εκείνοι στο γειτονικό κράτος» επεσήμανε, χρησιμοποιώντας μια άποψη που εκφράστηκε επίσημα πρώτα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Πρέπει να υπάρξει πολιτική λύση και όχι πολεμική» ήταν το μήνυμα του κ. Βίτσα.Παράλληλα τόνισε ότι «η Ελλάδα παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Δεν πρέπει να απειληθούν οι ισορροπίες της περιοχής».

vitsas larisa4

Ακόμη, για το προσφυγικό ζήτημα σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει αναλάβει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της και οι άλλοι πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους. Δεν θα δεχτούμε η Ελλάδα να γίνει η πίσω αυλή μιας ακροδεξιάς Ευρώπης».

Τέλος, σχετικά με την πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου τον Πολιτικών Αρχηγών ο κ. Βίτσας είπε ότι «στο πλαίσιο της συνεννόησης πάνω στη βάση θεμάτων που αφορούν την ελληνική κοινωνία, ο πρωθυπουργός ζήτησε να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση».

vitsas larissa7

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι βουλευτές Λάρισας Α. Βαγενά και Ν.Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων Αλ. Μπατζιανούλης και Δ. Μαβιδης, ο γραμματέας του Δημ. Λαρισαίων Μαν. Σαρρής, ο πρ. βουλευτής Δ. Γελαλής, μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και φίλοι του κόμματος στο νομό.

Θοδωρής Δαφέρμος

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις