ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνάντηση Κούγια με Κοντονή – Διαβεβαιώσεις για εξυγίανση του ποδοσφαίρου από τον υπουργό

Σήμερα στις 17:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με τον Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Κοντονή.

Η συνάντηση διήρκησε μιάμιση ώρα και ο κ. Κούγιας ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για όλα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Football League σχετικώς με τις ιδιοκτησίες ομάδων, τη διοίκηση των ομάδων από κακοποιούς, τις εικονικές μεταβιβάσεις μετοχών, τα στημένα παιχνίδια στη Football League, τους περίεργους ορισμούς διαιτητών από την ΚΕΔ και το ποιοι μάνατζερς ελέγχουν προπονητές και ποδοσφαιριστές στη Football League. Αλλά και άλλα θέματα που αφορούν στην ΕΠΟ και ποιοι πραγματικά ασκούν τη διοίκηση.

Ο κ. Κοντονής απεδείχθη απόλυτος γνώστης των όσων συμβαίνουν και διαβεβαίωσε τον κ. Κούγια ότι ήδη ο κρατικός μηχανισμός έχει ενεργοποιηθεί για την απόλυτη εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνεργασία του κ. Κούγια τόσο με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Παπαλάκη, όσο και με την Εισαγγελέα Διαφθοράς κα Ράικου.

Συνεργασία θα έχει ο κ. Κούγιας και με τους Αθλητικούς Εισαγγελείς κκ Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και Στέφανο Μπαξ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις