ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Σίγουρο αδυνάτισμα με 2 μόνο προϊόντα

Συνήθως παίρνουμε την απόφαση να αδυνατίσουμε, όταν διαπιστώνουμε ότι κάποια ρούχα δεν μας μπαίνουν, έχουμε μπροστά μας μία εκδήλωση στην οποία πρέπει να παρευρεθούμε, ανοίγει ο καιρός και τα ρούχα γίνονται λιγότερα και ούτω καθεξής.

Ξεχάστε τις εξαντλητικές δίαιτες που ξέρατε μέχρι τώρα! Αυτές που σας πίεζαν μέσα στην ημέρα να κάνετε γεύματα που δεν σας αρέσουν και μόλις τελείωναν παίρνατε διπλά τα κιλά που χάσατε.

Το Pharm16 σας παρουσιάζει δύο προϊόντα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε με τον απόλυτα φυσικό τρόπο, μειώνοντας παράλληλα το αίσθημα της πείνας.

XLS-MEDICAL MAX 120TABS

Το αδυνάτισμα και οέλεγχος του σωματικού βάρους γίνονται πιο εύκολα από ποτέ, με το xls-medicalπου φροντίζει ώστε να χάνετε εύκολα βάρος, μειώνοντας παράλληλα και την κυτταρίτιδα από τα επίμαχα σημεία του κορμιού σας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Είναι ιδανικό ώστε να μειώνει τις θερμίδες που προέρχονται από τα απαραίτητα σάκχαρα, το λίπος και τους υδατάνθρακες. Διασπά αμέσως τις επιπλέον θερμίδες που προσλαμβάνονται, γεγονός που επιτρέπει την απώλεια βάρους με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Επίσης, η φόρμουλα είναι ιδανική, ώστε να μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Η προτεινόμενη δοσολογία, είναι 2 δισκία πριν το γεύμα σας και 2 δισκία μετά.

LifeExtensionOptimizedChromium, 60 caps

Το LifeExtensionOptimizedChromium έχει σαν βάση του το χρώμιο, το οποίο διαδραματίζει έναν πολύ βασικό ρόλο στην διατήρηση του μεταβολισμούτης γλυκόζης στον οργανισμό. Η φόρμουλά του μειώνει το αίσθημα της πείνας, προσφέροντας μία γεύση από ινδικό φραγκοστάφυλο που φυτρώνει αποκλειστικά στο δάσος.

Παράλληλα υποστηρίζει την φυσιολογική κυτταρική απορρόφηση της γλυκόζης, προσφέροντας ενέργεια στα κύτταρα.

Tips:

  1. Μην ξεχνάτε να πίνετε πάνω από 7 ποτήρια νερό την ημέρα
  2. Εντάξτε την γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα

Εμπιστευθείτε το online φαρμακείο Pharm16 για τις αγορές σας και δείτε μία μεγαλύτερη ποικιλία από προϊόντα αδυνατίσματος και όχι μόνο!

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις