ΛΑΡΙΣΑ

Μάξιμος: Η αγροτική παραγωγή εφαλτήριο της οικονομικής ανάκαμψης

«Οι εκδηλώσεις που προβάλλουν τα εκλεκτά και χαρακτηριστικότερα προϊόντα του τόπου μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών. Ωστόσο, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και των «ισχνών αγελάδων» στη χώρα μας,  η αγροτική παραγωγή θα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για την πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του προς το Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο με αφορμή την εκδήλωση «Φαρσάλων Γη – Τροφή και Γεύση».

Ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για την 54η Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (COSAC), όπου συζητείται το μεταναστευτικό ζήτημα συγχαίρει με το μήνυμά του τους διοργανωτές για την προσπάθειά τους να προβάλλουν  με τον ενδεδειγμένο τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων της φαρσαλινής γης και τονίζει ότι «τα όπλα του σύγχρονου Έλληνα αγρότη πρέπει να είναι εναρμονισμένα με το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον. Τα δύο κυριότερα είναι η οργάνωση, που μπορεί να ενδυναμώσει την ποιότητα των προϊόντων μας και η επικοινωνία  στο ευρύ κοινό, με συντονισμένες εξωστρεφείς δράσεις».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις