ΛΑΡΙΣΑ

Ανοίγει η κουβέντα για τη δημιουργία ομάδας παραγωγών λαχανικών στη Λάρισα

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ καλεί τα μέλη του συνεταιρισμού καθώς και αγρότες – αγρότισσες που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια Λαχανικών ( κηπευτικά ) για μια πρώτη συνάντηση – συζήτηση με θέμα τη δημιουργία Ομάδας Παραγωγών Λαχανικών.

Η πρωτοβουλία του Α.Σ. πάρθηκε λόγω του ενδιαφέροντος των παραγωγών – καλλιεργητών να συγκροτήσουν Ομάδα Παραγωγών, γιατί τα νέα δεδομένα της αγοράς, η εξέλιξη της νέας ΚΑΠ και ο αναπτυξιακός νόμος 2015 – 2020, δίνει μεγάλα περιθώρια συγκρότησης και ανάπτυξης αυτού του εγχειρήματος.

Ενημερωτικά ο Α.Σ. ήδη έχει δημιουργήσει Νέα Ομάδα Παραγωγών Βιομηχανικής Τομάτας με τη συμμέτοχη πολλών παραγώγων. Ήδη για το έτος 2015 ενεργοποιήθηκαν σαν Ομάδα Παραγώγων και διέθεσαν πάνω από 50.000 τόνους Βιομηχανικής Τομάτας.

Επίσης έχει δημιουργηθεί Ομάδα Καλλιεργητών Οσπρίων , έχει παρθεί η απόφαση για των εσωτερικό κανονισμό και συντονίζεται η καλλιεργητική χρόνια 2015 – 2016.

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5:00 μ.μ στα γραφεία του συνεταιρισμού, Αγχιάλου 4 , Φιλιππούπολη, τηλέφωνο επικοινωνίας : 2410 617104.

Την ενημέρωση για την δημιουργία της Ο.Π. Θα πραγματοποιήσει ο Τεχνικός Σύμβουλος του Α.Σ. κ. Ιωάννης Καραστέργιος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις