ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γιατί ο Μεϊμαράκης τείνει να γίνει… μόνιμος κάτοικος Λάρισας;

Σχεδόν μόνιμος κάτοικος έχει γίνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το τελευταίο διάστημα στην Λάρισα.

Αν προσθέσουμε και την προεκλογική ομιλία του Ιουλίου φτάνουμε τις 4 φορές που επισκέπτεται τον νομό μας.

Αυτό σίγουρα δεν φανερώνει ότι θα έχει πρόβλημα για τις εσωκομματικές εκλογές όπως βιάστηκαν κάποιοι να τοποθετηθούν, ήταν σχόλιο τοπικού γαλάζιου στελέχους. Και συνέχισε λέγοντας, ο Μειμαράκης έχει γίνει σχεδόν μόνιμος κάτοικος Λάρισας. Είναι από τις λίγες φορές που ένας υποψήφιος πρόεδρος και το επιτελείο του αφουγκράζονται τόσο ουσιαστικά τα στελέχη της περιφέρειας σε συνδυασμό με την δυνατή οργάνωση που έχει στον νομό. Άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και τα τοπικά στελέχη έχουν ήδη αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με τον Βαγγέλη.

“Αν δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα, ο Μεϊμαράκης που ξέρει το κόμμα τότε ποίος μπορεί;” Προσθέτει το γαλάζιο στέλεχος και συνεχίζει “είναι η τελευταία ευκαιρία μας για ουσιαστική ανασυγκρότηση, είδαμε και το νέο και το άφθαρτο. Είδαμε τι έγινε και την προηγούμενη Κυριακή στις εσωκομματικές. Είναι λάθος να ψάχνουμε τον αντιΤσίπρα. Τον Τσίπρα τον πληρώσαμε και θα τον πληρώνουμε για πολλά χρόνια. Κάναμε πολλά λάθη έως τώρα αλλά αν κάνουμε και αυτό θα είναι μάλλον το τελευταίο.

Κάποιοι που βιάζονται να ποντάρουν τα ρέστα τους καλύτερα να τα κρατήσουν για να πληρώσουν τους φόρους. Όποτε και να γίνουν οι εσωκομματικές ο Μειμαράκης στην Λάρισα θα είναι πρώτος.”

Ενδιαφέρουσες απόψεις…

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις