ΛΑΡΙΣΑ

Διήμερο συνέδριο Νευρολογίας στη Λάρισα

Σας ενημερώνουμε ότι από 4 Δεκεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στη Λάρισα για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το συνέδριο «Ημέρες Νευρολογίας 2015».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το συνέδριο θα είναι πολυθεματικό  και θα εστιαστεί σε αμφιλεγόμενα θέματα στη Νευρολογία και σε τι νεώτερο έχει προκύψει σε μείζονα θέματα της νευρολογίας.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:30, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο Νευροακτινολογίας και ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροανοσολογίας. Η Τελετή Έναρξης του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:30, στον ίδιο χώρο, με τις προσφωνήσεις από τις αρχές της πόλης. Επίσης στη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Θεσσαλού Ομότιμου Καθηγητή Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιου Ν. Παπαδημητρίου, με θέμα «Βιοψυχοκοινωνικό Πρότυπο και Σύγχρονη Ιατρική».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες από καταξιωμένους ομιλητές για νοσήματα όπως τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια, η Πολλαπλή Σκλήρυνση, η Κεφαλαλγία, κλπ.
Το συνέδριο αξιολογήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και η συμμετοχή των ιατρών που είναι εγγεγραμμένοι στους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις