ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Χριστούγεννα στην πόλη – Κάθε μέρα γιορτή” – Δείτε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δ. Λαρισαίων

Πιο πλούσιο και χαρούμενο είναι το φετινό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που ετοίμασε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών με τίτλο “Χριστούγεννα στην πόλη – Κάθε μέρα γιορτή”.

Η έναρξη θα γίνει με το Άναμμα των Φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία από τον δήμαρχο Λαρισαίων, με γιορτινή μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου, παραδοσιακά κάλαντα από τη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής “Μελωδία” και τρελό πάρτι από τους 123 SWING.

xristougenna

Από κει και πέρα, καθημερινά, θα πραγματοποιούνται πλείστες εκδηλώσεις, κάθε είδους, στους χώρους Πολιτισμού (Μύλος, ΟΥΗΛ, Σκηνή Μπαλέτου, Κουκλοθέατρο, Μουσείο Κούκλας, ΔΩΛ κλπ), αλλά και σε δρόμους, πεζόδρομους και πλατείες, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές που αφορούν στα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με δημιουργικές ομάδες και καλλιτέχνες της πόλης που φιλοξενούνται στο Μύλο του Παππά, από τους πολιτιστικούς οργανισμούς του δήμου, όπως το Δημοτικό Ωδείο, ο Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Λαογραφικό Μουσείο, αλλά και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο, η ομάδα εμψύχωσης ‘Έκφραση”, ο πολιτιστικός χώρος “Χορίαμβος”, η “Δημιουργική Πόρτα”, ωδεία και ορχήστρες της πόλης κλπ.

Θα επαναληφθούν καινοτόμες δράσεις που εγκαινιάστηκαν πέρσι με μεγάλη επιτυχία, όπως οι Μουσικές στο δρόμο, οι Διανυκτερεύσεις στα Μουσεία, η γωνιά του Παραμυθιού, ενώ τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων θα κάνει πρεμιέρα ο Κουκλοθίασος Τιριτόμπα με τη “Χαλβαδένια”.

Το βράδυ της παραμονής, θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο στην Κεντρική πλατεία, με τους δικούς μας “Legato” και το δημοφιλές συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, πυροτεχνήματα, ευχές από τον δήμαρχο και βασιλόπιτα.

xristougenna2

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ 08.12.2015 – ΚΥΡΙΑΚΗ 20.12.2015

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ»

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04.12.2015 – ΠΕΜΠΤΗ 31.12.2015

«ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις