ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος πρώην διευθυντής της Κωνσταντοπούλου πήρε …μεταγραφή στον Κουρουμπλή

Ο Λαρισαίος Ανδρέας Γκουγκουλής, πρώην διευθυντής της πρόεδρου Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, πήρε …μεταγραφή  στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Όπως αναφέρει η απόφαση υπ’ αριθμ. 34415/2.10.2015 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αναρτήθηκε στη Διαύγεια ο Ανδρέας Γκουγκούλης υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων του υπουργείο Εσωτερικών αποσπάται στο Πολιτικό Γραφείο του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε θέση μετακλητού υπαλλήλου με καθήκοντα διευθυντή.

Ο κ. Γκουγκουλής ο οποίος κατάγεται από τον Αμπελώνα υπήρξε στα νεανικά του χρόνια στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μάλιστα διετέλεσε και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της οργάνωσης της «γαλάζιας» νεολαίας επί προεδρίας του Γιάννη Οικονόμου 1998 -2001 ενώ υπήρξε συνεργάτης του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη όταν εκείνος ήταν υπουργός Παιδείας στη δεύτερη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Ωστόσο το παρελθόν του κ. Γκουγκουλή δεν προβλημάτισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία το διάστημα που ήταν Πρόεδρος της Βουλής τον διόρισε διευθυντή του γραφείου της στη Βουλή. Παρόλα αυτά μετά την αποτυχία της να εκλεγεί βουλευτής με το νεοϊδρυθέν κόμμα της Λαϊκής Ενότητας, ο κ. Γκουγκουλής επέλεξε να συνεργαστεί με τους πρώην συντρόφους της κα Κωνσταντοπούλου στο ΣΥΡΙΖΑ και να πάρει …μεταγραφή στο γραφείο του κ. Κουρουμπλή αφήνοντας στα …κρύα του λουτρού την πρώην πρόεδρο της Βουλής.

ΥΓ: Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κ. Γκουγκουλής να κάθεται δεξιά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μπέττυς Μπαζιάνα, στα θεωρία της Ολομέλειας της Βουλής την εποχή που ήταν διευθυντής του γραφείου της Προέδρου της Βουλής κας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Θοδωρής Δαφέρμος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις