ΚΟΣΜΟΣ

Κυνηγός επιβίωσε τρώγοντας μυρμήγκια 6 μέρες!

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο Ρεγκ Φόγκερντι, ήταν εξαφανισμένος για περίπου μία εβδομάδα, όταν οι δικοί του έχασαν τα ίχνη του ενώ είχε βγει για κυνήγι σε περιοχή της Αυστραλίας. Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση ενώ κατάφερε και επέζησε τρώγοντας μαύρα μυρμήγκια.

Σε άθλια κατάσταση και εξαιρετικά αφυδατωμένος εντοπίστηκε ο 62χρονος Ρεγκ Φόγκερντι, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί για περίπου μία εβδομάδα. Είχε βγει για κυνήγι περίπου 950 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Περθ και δεν εμφανίστηκε όπως περίμεναν οι δικοί του.

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ξεκίνησαν έρευνες από τις αρχές που κατέληξαν τελικά στον εντοπισμό του μετά από μέρες. Ο κυνηγός, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν βρέθηκε ζωντανός και όπως τους είπε επιβίωσε χωρίς νερό και τρώγοντας μόνο μυρμήγκια.

 

“Το μόνο που έτρωγε ήταν μαύρα μυρμήγκια, και είναι φανταστικό το πως κατάφερε και επέζησε, σε τόσο αντίξοες συνθήκες επιβίωσης. Είχε, όμως, τρομερές δεξιότητες και ικανότητες”, δήλωσε ο Supt Greatwood.

“Ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένος, είχε παραισθήσεις αλλά αμέσως του παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες και νερό. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα δεν θα είχαν επιβιώσει”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

newsit.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις