ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καλογιάννης: «Μου ζήτησαν να κατεβάσω τα ΜΑΤ για να κλείσω το παζάρι »

Αιχμές για τη στάση του Εμπορικού Συλλόγου αναφορικά με την τελευταία μέρα λειτουργίας του παζαριού άφησε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Καλογιάννης απαντώντας σε ερώτηση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα – Νέα Αρχή» Ρένας Καλαριώτου, σχετικά με το αν το παζάρι συνέχισε να λειτουργεί και μετά την προβλεπόμενη τελευταία μέρα λειτουργίας του, τόνισε ότι «κατέβηκα ο ίδιος στις 9 το βράδυ της τελευταίας ημέρας λειτουργίας και ζήτησα από τα μικρόφωνα να φωνάξουν ότι το πα΄ζαρι τελειώνει στις 30 Σεπτεμβρίου και να κατεβάσουν τις ταμπέλες που έλεγαν ότι θα συνεχιζόταν και την επόμενη μέρα».
Ενώ ο κ. Καλογιάννης αποκάλυψε πως την επόμενη μερα «έγινα δέκτης τηλεφωνημάτων που ζητούσαν δυναμική παρέμβαση όπως κλείσιμο του ρεύματοις ακόμη και των ΜΑΤ – προκειμένου να αποχωρήσουν οι έμποροι από το χώρο του παζαριού. Κάποιοι δεν κράτησαν την ψυχραιμία τους. Αυτές οι πολέμικες ιαχές δεν με εκφράζουν».
Τέλος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισα» Ντίνος Διαμάντος επεσήμανε ότι αφού έμεινα για μια μέρα παραπάνω επρεπε να βεβαιωθεί πρόστιμο ώστόσο η απάντηση του κ. Καλογιάννη ήταν «δεν επέβαλα κανένα πρόστιμο. Όταν έρχεται ο άλλος για να βγάλει ένα μεροκάματο για έξι μέρες δεν θα του βάλω πρόστιμο».

Θοδωρής Δαφέρμος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις